Home More Twitch News Ο Twitch streamer CohhCarnage μποϊκοτάρει τα παιχνίδια της Tripwire μετά από δηλώσεις...

Ο Twitch streamer CohhCarnage μποϊκοτάρει τα παιχνίδια της Tripwire μετά από δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας

1

Ο streamer Ben ‘CohhCarnage’ Cassell μποϊκοτάρει τα παιχνίδια της Tripwire Interactive μετά από σχόλια του προέδρου της εταιρείς που δείχνει την υποστήριξη του στον νέο νόμο περί αμβλώσεων που βγήκε στο Texas.

Η Tripwire Interactive, που έχει δημιουργήσει τα Killing Floor και Maneater και εκδώσει το Chivalry 2, βρέθηκε στο προσκήνιο όταν ο πρόεδρος της, John Gibson, δήλωσε την υποστήριξη του για τους νέους νόμους του Τέξας που απαγορεύουν την έκτρωση μετά από 6 εβδομάδες.

“Περήφανος που ψηφίστηκε ο νόμος που απογορεύει τις αμβλώσεις,” έγραψε.

“Δεν μπλέκομαι στα πολιτικά συχνά. Αλλά με τόσους ανθρώπους να υποστηρίζουν την απέναντι πλεύρα, αισθάνθηκα ότι ήταν σημαντικό να μιλήσω και εγώ ως pro-life game developer.”

Το σχόλιο φυσικά έχει κάνει τον γύρο του ίντερνετ, και όχι υπέρ της εταιρείας…

Η εταιρεία όχι μόνο έχει αρχίσει να χάνει συνεργάτες, αλλά και ο CohhCarnage ηγείται μιας κίνησης – μποϊκοτάζ προς την εταιρεία.

“Λυπάμαι για τους ανθρώπους στην εταιρεία που αναγκάζονται να έχουν αυτόν τον άνθρωπο σαν επικεφαλής τους. Πόσο μάλλον για τους ανθρώπους στο Chivalry και στα Torn Banner Studios που επιλέγουν να έχουν κάποιον σαν αυτόν για εκδότη τους”, είπε ο CohhCarnage.

“Θα απομακρυνθώ από αυτά τα παιχνίδια και δε θα στηρίζω την εταιρεία αυτή.”

Ο streamer συνέχισε με άλλο tweet όπου ανέφερε πως πιστεύει ότι και οι συνεργάτες της εταιρείας μάλλον έχουν αιφνιδιαστεί από το σχόλιο του προέδρου.

Για το λόγο αυτό, ελπίζει πως “είτε θα βγάλουν κάποια δική τους ανακοίνωση είτε θα αλλάξουν εκδότη.”

1 COMMENT

  1. Ε καλά μιλάμε για ένα κάρο b games με πολύ συγκεκριμένο κοινό ενώ αυτές οι απόψεις και οι συμπεριφορές υπάρχουν διάσπαρτες στην βιομηχανία.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version