Home Movies Movie News Ο Denis Villeneuve ελπίζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dune 2 μέσα...

Ο Denis Villeneuve ελπίζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dune 2 μέσα στο 2022

0

Το Dune μόλις έκανε τη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve σκέφτεται ήδη το sequel. Σε πρόσφατη συζήτηση, ο σκηνοθέτης του Blade Runner 2049 έδειξε αυτοπεποίθηση στο πλάνο του για τη συνέχεια της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Frank Herbert (Dune, 1965).

“Όταν κάνεις μία ταινία σε δύο κομμάτια,” εξηγεί ο σκηνοθέτης, “κάνοντας το πρώτο ξέρεις και τι θα κάνεις στο δεύτερο. Επόμένως μπορώ να πω ότι είμαι πολύ έτοιμος να ξεκινήσω το sequel.”

Το μόνο που περιμένει είναι το πράσινο φως από τη Warner Bros..

Όταν ρωτήθηκε για το πλάνο του για τη συνέχεια, αναγνώρισε τη δουλειά που πρέπει να γίνει πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. “Για να προχωρήσεις γρήγορα σε μία ταινιά τέτοιου μεγέθους,” εξηγεί, “χρειάζεται να φτιάξεις τα πλατό, τα κοστούμια κ.α., επομένως μιλάμε για μήνες.”

Αυτό βέβαια το πλάνο βασίζεται και στο αν η Warner Bros. θα δώσει το πράσινο φως ή όχι. Με ένα budget ύψους $165 εκατομμυρίων και μία τεράστια προσμονή πίσω από τη ταινία, το Dune θα πρέπει να πάει πολύ καλά ώστε να δοθεί το πράσινο φως και για το sequel.

Η επόμενη ‘στάση’ του Dune είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 11 Σεπτεμβρίου. Μετά, θα έρθει στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 22 Οκτωβρίου.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version