Home More Twitch News Amouranth: δηλώνει πως η ζωή της είναι καλύτερη

Amouranth: δηλώνει πως η ζωή της είναι καλύτερη

0

Η Amouranth, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε τον Οκτώβρη περί κακοποίησης από το σύζυγο της, φαίνεται πλέον να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Πήρε διαζύγιο και τον έλεγχο των οικονομικών της και πλέον κάνει περισσότερο gaming ή IRL streaming, παρά hot tubs.

Τον Οκτώβρη η δημοφιλής streamer, σε ένα ξέσπασμα, αποκάλυψε στο stream της ότι ο σύζυγος της την κακοποιούσε συστηματικά και είχε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών της. Μετά η κατάσταση φαίνεται να εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, με την ίδια να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Βρήκε νομική βοήθεια, ανέκτησε τον έλεγχο των οικονομικών της, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το Twitch και τελικά επανήλθε. Πλέον όμως με περιεχόμενο που ευχαριστεί περισσότερο την ίδια.

Όπως είπε στο Twitter, μέχρι πριν κάποιο διάστημα, πάνω από το 50% του χρόνου της στο Twitch ήταν αφιερωμένο σε Hot Tubs. Αυτό γίνονταν κυρίως λόγο πίεσης από το σύζυγο της, ο οποίος έβλεπε τα hot tub σαν ευκαιρία για κέρδος. Τώρα ο αντίστοιχος χρόνος είναι κάτω από 10%.

Αντιθέτως, τώρα στο Stream της θα δείτε περισσότερο gaming, με παιχνίδια όπως το Overwatch 2, αλλά και το νέο Pokémon Scarlet and Violet.

Η Amouranth είναι μια από τις πιο δημοφιλείς content creators σε πλατφόρμες όπως το Twitch, το Youtube, αλλά και το OnlyFans. Αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με το StreamsCharts, είναι η top-watched streamer.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version