Home Games Gaming News Ο πρόερδος της Tripwire παραιτείται μετά από τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του για...

Ο πρόερδος της Tripwire παραιτείται μετά από τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του για τους νέους νόμους του Τέξας

0

Μετά από τις δηλώσεις του περί υποστήριξης των νέων νόμων του Τέξας που απαγορεύουν τις αμβλώσεις, ο πρόεδρος της Tripwire Interactive, John Gibson, παραιτήθηκε από την εταιρεία.

Μαζί με τα νέα αυτά, η Tripwire ανακοίνωσε και τον Alan Wilson, συνιδρυτή και μέχρι τώρα αντιπρόεδρο της εταιρείας, ως νέο προσωρινό CEO. Σε δήλωση, η Tripwire ανέφερε πως οι δηλώσεις του Gibson δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την εταιρεία και πως “τα σχόλια του αδιαφορούν για τις αξίες ολόκληρης της ομάδας, των συνεργατών μας και ολόκληρης της κοινότητας μας.”

“Τα σχόλια που έκανε ο Gibson είναι αποκλειστικά η δική του άποψη και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις της Tripwire Interactive ως εταιρεία,” έγραψε η Tripwire. “Τα σχόλια του αγνόησαν τις αξίες ολόκληρης της ομάδας μας, των συνεργατών μας και της ευρύτερης κοινότητας μας. Η ηγετική ομάδα της Tripwire ζητάει πραγματικά συγγνώμη και ενωμένη θα λάβει μέτρα ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να υπάρξει ένα πιο θετικό περιβάλλον.”

“Αμέσως, ο John Gibson έφυγε από τη θέση του προέδρου της Tripwire Interactive. Ο συνιδρυτής και νυν αντιπρόεδρος, Alan Wilson, θα λάβει τη θέση του προέδρου. Ο Alan είναι με την εταιρεία από τότε που ιδρύθηκε το 2005 και είναι ενεργός τόσο στις δουλειές του studio όσο και στις αναπτυξιακές υποθέσεις.

Ο Alan θα δουλέψει με την υπόλοιπη ηγετική ομάδα ώστε να έρθει κοντά στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες και να συζητήσει τις ανησυχίες τους. Θέλει να οργανώσει μία μεγάλη ανοιχτή συνάντηση και να ανοίξει διάλογο με όλες τις ομάδες και υπαλλήλους της Tripwire. Η κατανόηση του όσον αφορά τη κουλτούρα και το δημιουργικό όραμα της εταιρείας θα βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη μετάβαση, έχοντας τη πλήρη υποστήριξη όλων των επικεφαλής της Tripwire.”

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version