Home Games Gaming Events GameAthlon Winter 2023: Video Ανταπόκρισης

GameAthlon Winter 2023: Video Ανταπόκρισης

0

Το GameAthlon Winter 2023 πραγματοποιήθηκε στις 25-26 Φλεβάρη στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η ομάδα μας φυσικά ήταν εκεί και καλύψαμε με video όλο το event.

Μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν το πιο δυνατό GameAthlon που έχουμε δει. Τεράστια συμμετοχή του κόσμου, πολύ καλή διάθεση, πάρα πολλές συμμετοχές από Streamers/Gamers/Youtubers κλπ.

Σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με το καλοκαιρινό του 2022, το οποίο είχε ακόμα πολύ αμήχανο κλίμα, καθώς ήταν το πρώτο μεγάλο event μετά από τις καραντίνες.

Οι διοργανωτές είχαν διορθώσει πολλά πράγματα, τα οποία αποτελούσαν παράπονα του κόσμου. Έτσι, φέτος το parking στο χώρο ήταν δωρεάν για όλους. Υπήρξε διαμορφωμένος χώρος για φαγητό/καφέ με καντίνες, ενώ πολλά τεχνικά θέματα που υπήρξαν πέρσι, φέτος είχαν διορθωθεί.

Στα Highlights Θα βάλουμε το ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Cosplay Event της δεύτερης μέρας, αλλά και τη σκηνική παρουσία των DemiGamers, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό.

Δείτε ολοκληρωμένο το video με την ανταπόκριση μας:

Εκτός από αυτό το video, έχουμε και ξεχωριστές συνεντεύξεις, από Twitch Streamers, από τον Cowboy (διοργανωτή του Gameathlon) και από τη νικήτρια του διαγωνισμού cosplay.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version