GamesGaming NewsDisney Speedstorm - Πότε θα βγει από Εarly Αccess;

Disney Speedstorm – Πότε θα βγει από Εarly Αccess;

-

Το παιχνίδι Disney Speedstorm πρόκειται να κυκλοφορήσει ολόκληρο και να βγει από την Εarly Αccess περίοδο στις 28 Σεπτεμβρίου. Θα έρθει για κονσόλες και PC δωρεάν.

Πρόκειται για ένα racing παιχνίδι εμπνευσμένο από την Disney και την Pixar.

Η Disney Speedstorm σε ένα δημοσίευμα της στο Twitter είπε: “Από την έναρξη του Early Access, έχουμε λάβει ανεκτίμητο feedback και υποστήριξη από την απίστευτη κοινότητα των παικτών μας, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στις βελτιώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Early Access“, “Η μετάβαση σε μια free-to-play εμπειρία θα επιτρέψει επίσης σε περισσότερους παίκτες να μοιραστούν μια πλήρως ισχυρή ανταγωνιστική και συνεργατική εμπειρία αγώνων. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη συναρπαστική νέα φάση“.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Comicdom CON Athens 2024: Εγκαίνια Φεστιβάλ! Παρασκευή 17/5

Τα εγκαίνια της Comicdom CON Athens 2024 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17/5, στις 15:30, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών.

Nightwish – Έρχεται το πρώτο single από νέο album

Το Νέο Άλμπουμ των Nightwish ανακοινώθηκε! Κυκλοφορεί 20 Σεπτεμβρίου και το πρώτο single βγαίνει 21 Μαΐου!

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Athens Collectible Festival

Το 1ο Athens Collectible Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση επισκεπτών, αλλά και αξιοσημείωτη συμμετοχή εκθετών.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα