AnimeOne Piece: Έρχεται remake από το στούντιο του Attack...

One Piece: Έρχεται remake από το στούντιο του Attack On Titan

-

Το Netflix ανακοίνωσε ένα νέο anime remake του One Piece που ετοιμάζει με το WIT Studio το οποίο είναι υπεύθυνο και για το Attack on Titan.

Ο τίτλος της νέας σειράς θα είναι The One Piece, και θα αποτελεί νέα προσέγγιση στην ιστορία, ξεκινώντας από την αρχή. Φυσικά θα συμπεριλάβει όλα τα βασικά arcs της αυθεντικής σειράς και του Manga.

Δείτε το video της ανακοίνωσης

Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει πολύ κόσμο να μπει στον κόσμο του One Piece, καθώς η αυθεντική σειρά έχει ξεπεράσει τα 1000 επεισόδια και αυτό αποτρέπει αρκετούς anime-fans από το να την ξεκινήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

One Piece – επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν

Ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda, επιβεβαίωσε με ένα πολύ ενδιαφέρον video την ανανέωση της live action σειράς για δεύτερη σεζόν, από το Netflix.

Black Butler Trailer S4

Ανακοινώθηκε με τρέιλερ η τέταρτη σεζόν ενός από τα πιο γνωστά mainstream anime, το Black Butler. Έρχεται στο Crunchyroll το 2024.

Resident Evil: Death Island – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Capcom μαζί με την Sony Pictures ανακοίνωσαν πότε τελικά θα κυκλοφορήσει η Resident Evil: Death Island ταινία.

Cyberpunk: Edgerunners: Ήρθε το νέο Trailer

Στην πλατφόρμα του Netflix τον Σεπτέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι συναρπαστικό: Το νέο Trailer του Cyberpunk: Edgerunners ήρθε...

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα