MoreZone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

-

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

H πρώτη ομάδα υποψήφιων φοιτητών ενημερώθηκε για το πρωτοποριακό -χωρίς δίδακτρα- εκπαιδευτικό σύστημα τoυ Zone01 Athens από τον ίδιο τον εμπνευστή του, τον Nicolas Sadirac και τον CEO του Zone01 Athens, Χρήστο Αβραμούδη. 

Πάνω από 50 άτομα, με διαφορετικά ηλικιακά προφίλ και επίπεδα εμπειρίας στον προγραμματισμό άκουσαν τον Χρήστο Αβραμούδη να αναφέρει ότι το Zone01 Athens είναι μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση developers υψηλής κλάσης. Το πρόγραμμα ακολουθεί ένα μοναδικό παιδαγωγικό μοντέλο, χωρίς καθηγητές, χωρίς τα κλασικά μαθήματα, με τους εκπαιδευόμενους να μαθαίνουν στη πράξη και να δουλεύουν σε ομάδες. Η συνεργατικότητα τους βοηθά να ανεβαίνουν εκπαιδευτικό επίπεδο, να έχουν προγραμματιστική άμιλλα αλλά και να μαθαίνουν κώδικα με έναν μοναδικό τρόπο υλοποιώντας έργα του πραγματικού κόσμου, από ένα Sudoku ή μια πλατφόρμα Netflix. Όλα αυτά, μέσα σε δύο χρόνια εκπαίδευσης -χωρίς δίδακτρα-  αποκτώντας με αυτόν το τρόπο και οριζόντιες δεξιότητες, πέρα από τις προγραμματιστικές.

Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη παιγνιοποιημένη πλατφόρμα με δεκάδες γλώσσες προγραμματισμού διαθέσιμες αλλά και εκπαιδευτικά σενάρια, τα οποία εμπλουτίζονται συνεχώς ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές και προγραμματιστικές τάσεις. Το εκπαιδευτικό λογισμικό των σχολών του συστήματος 01 Edu παγκοσμίως,  ενημερώνεται διαρκώς από μία μεγάλη ομάδα προγραμματιστών έτσι ώστε στο τέλος της εκπαίδευσης οι developers να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν να εργάζονται σε συνεργαζόμενες εταιρείες που παρέχουν ανταγωνιστικούς μισθούς.. 

Όσοι επιλεγούν από τα “Check-In Events” θα περάσουν ένα μήνα ταχύρρυθμων και εντατικών τεστ, τo λεγόμενο “Piscine Selection Bootcamp”, και στη συνέχεια οι καλύτεροι θα υπογράψουν συμβόλαιο 2 ετών εκπαίδευσης -χωρίς δίδακτρα- και 3 ετών εργασίας σε μεγάλες εταιρείες. Θα ακολουθήσουν και άλλες διαδικασίες επιλογής μέσα στο έτος έτσι ώστε το Zone01 Athens να φτάσει τους 250 εκπαιδευόμενους για το πρώτο έτος αλλά και να καταφέρει να ενσωματώσει 8.000 developers στην ελληνική αγορά μέχρι το 2030 επεκτεινόμενο σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. 

Nicolas Sadirac, ιδρυτής του εκπαιδευτικού συστήματος 01 Edu, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εγκαινιάζεται  στην Ελλάδα το νέο μέλος των σχολών 01 Edu, με το πρώτο να ξεκινά το 2019 στο Παρίσι και πλέον να έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες developers υψηλής κλάσης σε όλο τον κόσμο. Βασικός μας στόχος είναι η πρόσβαση όλων, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου και background  σε ένα εκπαιδευτικό μοντέλο υψηλών προδιαγραφών -χωρίς δίδακτρα- και χωρίς ακαδημαϊκά προαπαιτούμενα, ακόμα και με μηδενική εμπειρία στο προγραμματισμό».

Ο Χρήστος Αβραμούδης, CEO του Zone01 Athens, ανέφερε με αφορμή το πρώτο Check-in event: «Σε ένα υπερσύγχρονο campus με πάνω από 500 θέσεις εργασίας, εστιατόριο και χώρους αναψυχής, αναμένουμε τους πρώτους φοιτητές μας να ξεκινήσουν μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης. Έχουμε όραμα να ετοιμάσουμε την επόμενη γενιά developers, σε ένα τεχνολογικό και εταιρικό τοπίο που αλλάζει λόγω της εισόδου της ΑΙ, με το εκπαιδευτικό σύστημα του Zone01 Athens να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα νέα δεδομένα, στις πιο επίκαιρες γλώσσες προγραμματισμού και projects, καλύπτοντας την έλλειψη ταλέντων στις επιχειρήσεις ενώ παράλληλα δίνουμε ώθηση στην ανάπτυξή τους, στην ανάπτυξη της χώρας μας αλλά και μια μοναδική ευκαιρία ανέλιξης για τους φοιτητές μας».

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα του Zone01 Athens πατήστε εδώ.  https://www.zone01.gr/ 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

GAMEATHLON 2022

Το GAMEATHLON ανοίγει τις πόρτες του, το Σαββατοκύριακο 2...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα