MoviesMovie Spotlight10 + 1 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

10 + 1 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

-

Αν ψάχνετε να δείτε κάτι με την οικογένεια σας κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, η VampGurl σας έχει τη λύση με 10+1 ταινίες!

Δείτε το νέο μας video:

Το video βασίζεται στις 11 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες από το HugMag by Nannuka.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

vampgurl
vampgurl
I'm your typical cat lady

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Μια ματιά στον Απροσδόκητο Eπισκέπτη…

The guest ή αλλιώς "ο Απροσδόκητος Επισκέπτης", που σίγουρα δεν θα θέλατε ποτέ να έχετε. Πρόκειται για ένα θρίλερ του σκηνοθέτη Adam Wingard και σεναριογράφου Simon Barrett. Η ταινία γυρίστηκε το 2014 και κρατάει 1 ώρα και 40 λεπτά. Αξίζει να την δεις;

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

5 παιχνίδια που έγιναν ταινίες

Είναι εντυπωσιακό και παράλληλα όμορφο να βλέπεις τις τέχνες να συνεργάζονται και να ενώνονται. Έτσι βρήκαμε 5 παιχνίδια που έγιναν και ταινίες.

IT – “Το Αυτό”, film (2017)

To πρώτο remake της τηλεταινίας των δύο επεισοδίων του 1990 βασισμένο στο βιβλίο του Stephen King, είναι εδώ για...

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα