Το pilot για το The Witcher είναι έτοιμο! – Geekdom Cinema/TV

Το pilot για το The Witcher είναι έτοιμο! – Geekdom Cinema/TV

141 views
0

Η ολοκλήρωση της συγγραφής του pilot της πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix, το The Witcher, ολοκληρώθηκε από την Lauren S. Hissrich, όπως έδειξε με μία φωτογραφία στο twitter της. Η Hissrich είναι γνωστή για την δουλειά της στις σειρές του NetflixThe Defenders και Daredevil καθώς και δουλειά που έκανε για το The West Wing. Ωστόσο ,πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα δουλέψει πάνω στο The Witcher, το οποίο έχει είδη έτοιμο το σενάριο για το pilot της σειράς.

 

Ο ρόλος του Sapkowski στην παραγωγή του The Witcher

Το The Witcher θα είναι βασισμένο στα 8 βιβλία της σειράς γραμμένα από τον Andrzej Sapkowski. Τα καλά νέα για όλους του fan, είτε αυτοί γνώρισαν τον φανταστικό κόσμο του Witcher μέσω των βιβλίων, είτε μέσω των παιχνιδιών της CD Project Red, είναι ότι ο Sapkowski θα δουλεύει ως καλλιτεχνικός σύμβουλος. Επίσης η Πολωνική εταιρία Platige Films, η οποία έχει δουλέψει στο trailerThe Trail”, συνεργάζεται με το Netflix πάνω στην σειρά.

About author
MrGreekSurvivor

MrGreekSurvivor

Ξεκίνησα να παίζω games από πολύ μικρή ηλικία και απο τότε κόλησα! Ασχολούμε με games, ταινίες, σειρές, anime και πολλά άλλα που αφορούν τον geek κόσμο.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.