Η πρεμιέρα του The Witcher και η άποψη μου – Geekdom Cinema/TV

Η πρεμιέρα του The Witcher και η άποψη μου – Geekdom Cinema/TV

153 views
0

Πριν από λίγες ημέρες, ο σεναριογράφος και showrunner της τηλεοπτικής σειράς που θα αφορά το The Witcher, έδωσε μερικές ακόμα λεπτομέρειες.

Πρεμιέρα

Σύμφωνα με τον Lauren S. Hissrich και το αντίστοιχο tweet του, φαίνεται πως το pilot της σειράς, αναμένεται για το 2020.

Επεισόδια

Όπως θα είδατε και παραπάνω, ο αριθμός των επεισοδίων θα είναι μόλις 8. Την άποψη μου για αυτό θα την πούμε παρακάτω.

Το σενάριο

Φαίνεται πως το σενάριο είναι έτοιμο, απλά θεωρητικά. Υπάρχουν μόνο στο κεφάλι του, όπως είπε και ο ίδιος ο Hissrich. Εκτός από το pilot φυσικά, το οποίο γνωρίζουμε ήδη πως έχει γραφτεί. Επίσης θα προστεθούν κι άλλοι σεναριογράφοι στο team.

Τοποθεσία

Τα γυρίσματα της σειράς The Witcher,  θα γίνουν στην Ανατολική Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Hissrich, δεν θα μπορούσαν να γίνουν πουθενά αλλού.

Cast

Πολύ απλά και ξεκάθαρα, μας ενημέρωσε πως δεν έχει δημιουργηθεί/επιλεχθεί ακόμα το cast.

Η άποψή μου

The Witcher

Θετικά

  • Θεωρώ πως το 2020 είναι μια σχετικά καλή περίοδος για να βγει το pilot. Φαίνεται πως δεν το βιάζονται αλλά δεν θα περιμένουμε και παραπάνω χρόνια από όσο χρειάζεται η σειρά για να γυριστεί.
  • 8 επεισόδια. Είναι αρκετά; Από το να μου έχουν μια σειρά, γεμάτη κενά, η οποία ίσως μου χαλάσει την εικόνα που έχω για το game, ή μάλλον καλύτερα, με ξενερώσει, προτιμώ 8 τίμια σωστά επεισόδια.
  • Βρίσκω την τοποθεσία των γυρισμάτων εξαιρετική επιλογή. Ίσως την καλύτερη.

The Witcher

Ανησυχίες

  • Το The Witcher και ειδικά το Wild Hunt, είναι αν όχι ο αγαπημένος, ένας από τους αγαπημένους μου τίτλους. Που σημαίνει πως έχω μια συγκεκριμένη εικόνα για τους χαρακτήρες στο μυαλό μου. Ειδικά για τον Geralt. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αυτή τη φορά με περισσότερο φόβο. Προς το Netflix και όλο το team που εργάζεται για τη σειρά, please, don’t ruin this for me. Και όχι μόνο για εμένα, αλλά και για κάθε fan του τίτλου εκεί έξω.
  • Θέλω αυτός που θα παίξει τον Geralt, να είναι ίδιος ο Geralt. Εντάξει, για όλο το cast ισχύει αυτό. Θέλω να μοιάζουν όσο πιο πολύ γίνεται με τους χαρακτήρες. Πείτε το κόλλημα, πείτε το υπερβολή, πείτε το ο,τι θέλετε, για εμένα έτσι είναι. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
  • Τέλος, ελπίζω οι χαρακτήρες που επιλέχθηκαν, για να υπάρξουν στη σειρά, να είναι αρκετοί. Να μη λείπουν σημαντικά ονόματα.

That’s all for now.

About author
MeLeena

MeLeena

Όλα ξεκίνησαν από ένα Atari 7800, το οποίο έχω ακόμα. Αγαπώ τα games με καλό story και με επηρεάζει αρκετά και η μουσική επένδυση. Ιδιαίτερη αδυναμία στα action RPGs & stealth games.