Fortnite vs PUBG : Fortnite Side

Fortnite vs PUBG : Fortnite Side

175 views
2

Έχουμε γεμίσει πλέον με battle royale games, αλλά σαν την επιτυχία του Fortnite και του PUBG δεν έχει. Όλα τα άλλα ωχριούν μπροστά τους.

Αλλά ποιο είναι καλύτερο;

Ποιο είναι πιο απολαυστικό;

Ας δούμε μερικούς λόγους υπέρ του Fortnite.

Fortnite

Fortnite

#1 Είναι Free 2 Play

Τσάμπα ρε φίλε. Δεν είναι ανάγκη να σκάσεις φράγκο για να παίξεις Fortnite, απλά κατεβάζεις τον Epic Launcher (PC), πατάς install, μαζεύεις τους φίλους σου (αν έχεις) και μπουμ είσαι κομπλέ. Ενώ, με το PUBG πρέπει να σκάσεις 30 ρημαδιασμένα ευρώ, για ένα bugged game, στο οποίο είσαι συνέχεια στην τσίτα,το οποίο προσπαθεί να πάρει την αίσθηση ενός competitive FPS. Btw, σε ένα από τα πρώτα τουρνουά PUBG, οι έξτρα σέρβερς κράσαραν.

#2 Ταχύτητα

Τι εννοώ με αυτό; Στο Fortnite δεν υπάρχει περίπτωση το match να κρατήσει πάνω από μισή ώρα. Μέσα στα πρώτα 5 λεπτά είναι πολύ πιθανό να βρεις κόσμο παντού τριγύρω σου (και να πεθάνεις). Ο χάρτης του Fortnite είναι αρκετά μεγάλος για να είναι το match γρήγορο, να μπορείς να βρεις ή να αποφύγεις πιθανές μάχες από τον ήχο των πυροβολισμών. Στο PUBG από την άλλη, μπορεί να πετάξεις μισή ώρα να μαζεύεις όπλα και gear για είσαι ο γαμάουα τύπος κι απλά να φας μια sniperιά από πίσω και τσάμπα το μάζεμα GG (πάλι πέθανες). Ο χάρτης του PUBG είναι τόσο μεγάλος, που χρειάζεσαι οχήματα για να έχεις μια ρημάδα ελπίδα να προλάβεις το χάος, αν δεν στουκάρεις σε κανένα χαλικάκι και σου φέρει τούμπα το σκουμπι-ντου.

#3 In-game Loot

Αναφερόμενος στα όπλα,πανοπλίες, consumables κλπ, στο Fortnite έχω βρει RPG και Skar μέσα στην μέση του πουθενά. Κυριολεκτικά, σε κάθε σπίτι που θα μπεις θα έχει κάτι, οτιδήποτε από τέρμα απλά έως και end game όπλα. Από την άλλη, στο PUBG μπορεί να πέσεις μέσα σε ένα military base και να βρεις με τα βίας ένα τηγάνι και 2 σφαίρες…..σε…MILITARY…..BAAAASE.

Fortnite

Fortnite

#4 Building

Αν στο PUBG βρεθείς για κάποιο λόγο στα ανοιχτά σε κάνα ξέφωτο, πάει πέθανες κατά 95%. Μόνο αν είσαι λίγο τυχερός και βρεις κανένα δέντρο ή μικρό σπιτάκι για να καθυστερήσεις το αναπόφευκτο. Στο Fortnite δεν σε νοιάζει και τόσο. Ακούς πυροβολισμούς; Χτίσε τριγύρω σου και καλύψου. Μπορείς να ανέβεις βουνά, να φαρμάρεις τα δάση και να κάνεις sky bridge, μπορείς να διαλύσεις την κάλυψη των άλλων και να προσθέσεις τα υλικά στα δικά σου. Είναι τόσο απλό.

#5 Replay value

Στο PUBG μπορείς να βρεθείς εύκολα σε κόλλημα με έναν αντίπαλο, αλλά θα είναι το ίδιο κόλλημα σχεδόν κάθε φορά. Ε σε κάποια φάση θα βαρεθείς. Στο Fortnite οι μάχες μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, διότι μπορείς να χτίσεις και να πας από πάνω του, μπορείς να βάλεις παγίδες ή να τον κλείσεις μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν πάντα διάφοροι τρόποι να πάρεις το kill.

#6 Το όλο feel

Κάποια στιγμή θα δικαιωθώ, όταν επιτέλους πείσω τους στενόμυαλους φίλους μου, ότι δεν είναι κακό ένα game να έχει καρτουνίστικα γραφικά. Το Fortnite είναι πολύχρωμο και ζωντανό. Είναι λες και πέταξαν 100 άτομα να σκοτωθούν για την πλάκα τους, ενώ σε όλα τα άλλα, ΟΛΑ, battle royale είναι μουντίλα, μαύρο και γκρι παντού, post-apocalyptic ωωω ήρθε το τέλος. ΦΤΑΝΕΙ με την μουντάδα! Προτιμώ να διαπράττω αποτρόπαιες πράξεις με πιο χαρούμενα χρώματα.

Fortnite

muahahMUAHAHAAAH

About author
Zilias

Zilias

Gamer από μικρή ηλικία, αν και ακόμα δεν έχω μάθει να παίζω. Blizzard fanboy. PC master race αν και οι κονσόλες κάνουν καλά την δουλειά τους. Ιδιαίτερη αγάπη σε FPS,strategy,dungeon crawlers και ΜΜO (αν και το πνήγω σε όλα)