ΑΦΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ: Red Dead Redemption 2 – Νέο trailer! – Geekdom News

ΑΦΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ: Red Dead Redemption 2 – Νέο trailer! – Geekdom News

74 views
0

Red Dead Redemption 2

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που να τα περιμένουμε περισσότερο από αυτό.

Γιατί;

Γιατί είναι η συνέχεια του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ Red Dead Redemption! Μετά την απίστευτη επιτυχία του GTA V, η Rockstar Games άρχισε σιγά σιγά να δείχνει ποιο θα είναι το επόμενό της παιχνίδι. Το πρώτο trailer δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, το δεύτερο σαφώς καλύτερα αλλά περιμένουμε περισσότερα! Και ναι, δεν χρειάστηκε να περιμένουμε και πολύ!

Γιατί άξιζε η αναμονή!

Επιτέλους ένα καλό, πολύ καλό trailer που να δείχνει κομμάτια του παιχνιδιού και του story. Το περίεργο είναι, πώς έχω την εντύπωση ότι, παρότι 2 λεπτά και κάτι, θα είναι πάρα πολύ καλύτερο από το μετριότατο GTA V (ναι το είπα!). Μαζί με το εξαιρετικό trailer, έχουμε και μια πρώτη μικρή περίληψη για το τι θα δούμε στο Red Dead Redemption 2!

Η επίσημη περίληψη από τη Rockstar Games:

“Αμερική 1899. Η αρχή του τέλους για την εποχή της Άγριας Δύσης έχει αρχίσει, με τους εκπροσώπους του νόμου να καταδιώκουν τις τελευταίες συμμορίες παρανόμων. Αυτοί που δεν παραδίδονται, δολοφονούνται. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας στην δυτική πόλη του Blackwater, ο Arthur Morgan κι η συμμορία Van der Linde είναι αναγκασμένοι να το σκάσουν. Με ομοσπονδιακούς πράκτορες και τους καλύτερους κυνηγούς κεφαλών να τους καταδιώκουν, η συμμορία πρέπει να κλέψει, να ληστέψει και να πολεμήσει κατά μήκος της άγριας καρδιάς της Αμερικής για να επιβιώσει. Όσο ξεσπούν κλιμακούμενες εσωτερικές  διαμάχες κι απειλούν με διάλυση την συμμορία, ο Arthur πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα ιδανικά του και την πίστη του στην συμμορία που τον ανέθρεψε.”

Ορίστε και το trailer!

Και μην ξεχνιόμαστε, στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφορεί για PS4 και Xbox One!!!!

About author
MikeTheGreat

MikeTheGreat

Κλασικός, ενοχλητικός, ξερόλας, παλιός gamer. Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω! Παίζω τα πάντα, παντού και οπουδήποτε και έχω γνώμες για όλα! Σας παρακαλώ, πάντα να με ταΐζετε πάντα πριν τις 12! Σας ευχαριστώ!