Home Games Gaming News Sengoku Dynasty: Κυκλοφορεί σε Early Access

Sengoku Dynasty: Κυκλοφορεί σε Early Access

0

Η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης Superkami σε συνεργασία με τον εκδότη Toplitz Productions ανακοινώνουν ότι το Sengoku Dynasty θα κυκλοφορήσει μέσω Steam Early Access στις 10 Αυγούστου.

Το Sengoku Dynasty είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια με φόντο μια φανταστική Ιαπωνία που μαστίζεται από πείνα και πόλεμο. Οι παίκτες θα πρέπει να αναδειχθούν από απλοί χωρικοί σε θρύλους, καθώς θα εξασφαλίζουν την κληρονομιά τους και θα χτίζουν το βασίλειό τους.

Κατά τη διάρκεια της Early Access, το Sengoku Dynasty θα προσφέρει στους παίκτες ώρες εξερεύνησης, χειροτεχνίας και συλλογής πόρων μόνοι τους ή με έως και 4 φίλους στο co-op mode του παιχνιδιού. Με την πολιτιστική ακρίβεια στην καρδιά του, η Superkami δημιούργησε ένα μοναδικό όραμα για τη ζωή στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από πληροφορίες και οπτικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών και κινηματογραφικών αναφορών, καθώς και φωτογραφιών από εκθέματα μουσείων, αυτό έχει εξασφαλίσει μια ρεαλιστική και πιστή αναπαράσταση του ιστορικού πλαισίου του παιχνιδιού.

Η οπτική δύναμη της Unreal Engine 5 ζωντανεύει το δραματικό τοπίο της δυναστείας Sengoku. Ο τεράστιος ανοιχτός κόσμος θα αγκαλιάζει τις εναλλασσόμενες εποχές σε πολλαπλούς βιοτόπους, όπου οι παίκτες θα εξερευνήσουν αρχαία δάση, γαλήνιους ελαιώνες κερασιών, ομίχλες σε θερμές πηγές και χιονισμένα ορεινά εδάφη.

Για να μπορέσουν οι παίκτες να αυξήσουν και να αναπτύξουν τα χωριά τους, θα πρέπει να κατασκευάσουν εργαλεία, όπλα, γεύματα ή φάρμακα, καθώς και να καλλιεργήσουν τη γη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της κοινότητάς τους. Για να διαχειριστούν πολλαπλές τοποθεσίες, οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν εκτεταμένο οικισμό για να αυξήσουν την επιρροή τους, να αποκτήσουν ζωτικούς πόρους και να αναπτύξουν τα έργα τους. Από ορυζώνες και γέφυρες μέχρι παρατηρητήρια και ιερά, θα έχουν πλήρη ελευθερία να δημιουργήσουν τεράστιες διασυνδεδεμένες πόλεις σχεδιασμένες όπως θέλουν.

Τον Αύγουστο θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες που περιγράφουν τον οδικό χάρτη του παιχνιδιού με τα επερχόμενα χαρακτηριστικά και τις ενημερώσεις περιεχομένου που θα επεκτείνουν περαιτέρω την εμπειρία του παίκτη κατά τη διάρκεια της πρώιμης πρόσβασης του Sengoku Dynasty.

Η Superkami θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να βελτιώνει το παιχνίδι με βάση τα σχόλια και τις αντιδράσεις της κοινότητας των παικτών, παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις και devlogs.

Το Sengoku Dynasty φτάνει στο Steam Early Access για PC στις 10 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της Early Access μέσω των ερωτήσεων και απαντήσεων των προγραμματιστών μπορείτε να βρείτε στο Steam εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μπείτε στη λίστα επιθυμιών του Sengoku Dynasty, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam εδώ.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version