Home Games Gaming News Sengoku Dynasty: Νέες πληροφορίες για το Farming Update

Sengoku Dynasty: Νέες πληροφορίες για το Farming Update

0

Η Superkami και η Toplitz Productions αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο update του Sengoku Dynasty που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοέμβρη και προσθέτει λειτουργίες Farming.

Το update του Sengoku Dynasty θα φτάσει σταδιακά, με το πρώτο μέρος να έρχεται στις 7 Νοεμβρίου. Σε αυτό θα δούμε μια νέα πτυχή του παιχνιδιού, γύρω από τη γεωργία και την καλλιέργεια τροφίμων. Αυτή η ενημέρωση όμως είναι μόνο η αρχή αυτού που σκοπεύει να κάνει η Superkami και θα αποτελέσει μέρος μιας σειράς ενημερώσεων για τη γεωργία καθώς και την ενσωμάτωση της διαχείρισης της δυναστείας τις επόμενες εβδομάδες.

Οι παίκτες θα μπορούν να φυτέψουν μια ποικιλία σπόρων, όπως καλαμπόκι, σκόρδο, πράσα, μαϊντανό, wasabi και γογγύλια, χρησιμοποιώντας μια σειρά από νέα πρακτικά εργαλεία που θα διευκολύνουν τον φόρτο εργασίας, όπως η τσάπα καλλιέργειας, η σακούλα σπόρων και ο κουβάς ποτίσματος για το πότισμα, τη λίπανση και το ξεχορτάριασμα των καλλιεργειών που έχουν σπείρει.

Ξεκινώντας με αυτή την ενημέρωση, οι παίκτες θα παρατηρήσουν επίσης ότι οι αποψιλωμένοι ή υπερβολικά συγκομισμένοι ή κομμένοι πόροι θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ξαναφυτρώνουν. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης τα κοιτάσματα εξόρυξης που θα έχουν μια μικρή πιθανότητα να ξαναγεννηθούν.

Επιχειρώντας νότια στο χάρτη του παιχνιδιού, οι παίκτες θα συναντήσουν το νέο αγροτικό χωριό Aratani. Η καλλιέργεια ρυζιού στο Aratani είναι μια κοινοτική υπόθεση και αυτή η κοινότητα παρέχει μια αφήγηση που δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους πολυάσχολους χαρακτήρες NPC και τους εμπόρους και προσφέρει νέες συναρπαστικές αποστολές.

Κανείς δεν είπε ότι η γεωργία είναι μια καθαρή επιχείρηση. Έτσι, άλλη μια προσθήκη είναι μια νέα κατασκευή σταθμού κομποστοποίησης για τη δημιουργία λιπάσματος από τη σήψη.

Δείτε το σχετικό trailer:

Η γεωργία στο Sengoku Dynasty ήταν ένα πολύ δημοφιλές αίτημα της κοινότητας πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Early Access και αυτή η τελευταία ενημέρωση αποτελεί την αφετηρία για πολλά ακόμη συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά γεωργίας που θα προστεθούν τις επόμενες εβδομάδες, διατηρώντας παράλληλα την ουσία του σκηνικού της φεουδαρχικής Ιαπωνίας του παιχνιδιού.

Ο προγραμματιστής Superkami έχει επίσης εφαρμόσει μια σειρά από βελτιώσεις από την κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στο U.I. του παιχνιδιού, στο σύστημα διαχείρισης των πόρων του παίκτη και στη βελτιστοποίηση της μνήμης RAM και της CPU.

Ολοκληρώνοντας την ενημέρωση για τη γεωργία, οι παίκτες μπορούν πλέον να χαιρετούν τους φίλους τους που συνεργάζονται με μια ευγενική υπόκλιση, να διαλογίζονται περιτριγυρισμένοι από φύλλα που πέφτουν ή να τεντώνουν την πλάτη τους μετά από έναν καλό ύπνο.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version