Home Games Gaming News Sengoku Dynasty – αποκαλύφθηκε νέο trailer

Sengoku Dynasty – αποκαλύφθηκε νέο trailer

0

Η εταιρία ανάπτυξης Superkami σε συνεργασία με τον publisher Toplitz Productions αποκάλυψαν ένα trailer για το νέο τους RPG, open world, survival παιχνίδι Sengoku Dynasty.

Το παιχνίδι ζωντανεύει τον κόσμο της φεουδαρχικής Ιαπωνίας και εσύ μπορείς να φτιάξεις μια δική σου κοινότητα σε μια περιοχή που κάποτε είχε καταστραφεί από τον πόλεμο και την πείνα. Μπορείς να εξερευνήσεις την περιοχή, να συλλέξεις διάφορα χρήσιμα αντικείμενα, να καλλιεργήσεις, να χτίσεις ακόμη και να κυνηγήσεις. Το καλό βέβαια είναι ο,τι μπορείς να παίξεις και με παρέα καθώς είναι και multiplayer.

Ο Jan Cieślar, CEO και συνιδρυτής της Superkami είπε: “Το Sengoku Dynasty προσφέρει μια νέα προοπτική για την εποχή Sengoku. Δεν πρόκειται για πόλεμο και σαμουράι, αλλά για τους καθημερινούς αγώνες και την ανθεκτικότητα των απλών ανθρώπων“.

Στο Sengoku Dynasty θα δεις την φυσική ομορφιά της Ιαπωνίας, δάση μπαμπού ακόμη και χιονισμένα βουνά. Ακόμη έχεις την ευκαιρία να αλληλεπιδράσεις με άλλους μοναδικούς χαρακτήρες, φίλους αλλά και άτομα που απλά θέλουν να ταράξουν την ήρεμη ζωή σου.

Ο Matthias Wünsche, CEO της Toplitz Productions GmbH σχολίασε: “το Sengoku Dynasty αποτελεί παράδειγμα του καινοτόμου πολυθεματικού μας οράματος στο πλαίσιο της μάρκας ‘Dynasty’. Αγκαλιάζοντας το διαφοροποιημένο gameplay και προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία, έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό και καθηλωτικό gaming universe“.

Το Sengoku Dynasty θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στο Steam με την μορφή Early Access.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version