Home Games Gaming News Sengoku Dynasty – Κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο update του

Sengoku Dynasty – Κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο update του

0

Η Superkami και η Toplitz Productions έδωσαν στην κυκλοφορία το πρώτο μεγάλο content update για το παιχνίδι Sengoku Dynasty.

Το Farming Update του Sengoku Dynasty κυκλοφορεί σταδιακά, ξεκινώντας με τη σημερινή μεγάλη προσθήκη περιεχομένου, εισάγει μια ποικιλία από χερσαίες και υδάτινες επιλογές για καλλιέργεια και συγκομιδή, όπως κεχρί, σκόρδο, πράσα, μαϊντανό, γουασάμπι, γογγύλια, καθώς και ρύζι.

Το update δεν περιορίζεται μόνο στις καλλιέργειες όμως. Εισάγει και μια νέα τοποθεσία, το Aratani. Πρόκειται για ένα αγροτικού χωριό, όπου οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους εμπόρους αγροτικών προϊόντων για να αναπληρώσουν τους πόρους τους και να ξεκινήσουν συναρπαστικές νέες αποστολές. Βρίσκεται στη νότια περιοχή του χάρτη του παιχνιδιού.

Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει επίσης νέα γεωργικά εργαλεία και μια νέα γεωργική δομή με τη μορφή ενός σταθμού κομποστοποίησης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια της κοινότητας από το λανσάρισμα, η Superkami πρόσθεσε και τη λειτουργία της “αναγέννησης”, όπου μειώνει την ερήμωση που προκαλείται από την επιθετική αποψίλωση των δασών. Οι παίκτες του Sengoku Dynasty θα παρατηρήσουν ότι οι αποψιλωμένοι ή υπερβολικά συγκομισμένοι πόροι θα ξαναφυτρώσουν ή θα ξαναεμφανιστούν, συμπεριλαμβανομένων των εξαντλημένων κοιτασμάτων εξόρυξης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο update, δείτε το παρακάτω video:

Μπορείτε να αγοράσετε το Sengoku Dynasty από το Steam: https://store.steampowered.com/app/1702010/Sengoku_Dynasty/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version