GamesReviewsNoob - The Factionless Review

Noob – The Factionless Review

-

Το Noob – The Factionless είναι ένα indie rpg παιχνίδι που σκοπό έχει να σατιρίσει τα ΜΜΟ (massive multiplayer online) παιχνίδια.

Οι δυο πρωταγωνιστές της ιστορίας αποφασίζουν, μετά από την παρότρυνση μιας παρέας gamer, να αγοράσουν και να παίξουν το νέο MMO game που ονομάζεται Horizon. Η ιστορία του Noob – The Factionless εξελίσσεται μέσα στο Horizon.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσεις το lvl 100 πριν το επόμενο update του Horizon ώστε να γίνεις μέλος της Elite ομάδας του παιχνιδιού.

Το στυλ μάχης στο παιχνίδι είναι turn based για να το πω πιο απλά όπως ήταν ακριβώς οι μάχες στα pokemon.

Στη πορεία του παιχνιδιού θα μπουν στην ομάδα άλλοι 2 χαρακτήρες και συνολικά στο party θα είστε 4, τους οποίους θα μπορείς να τους επιλέξεις και να τους “παίξεις” με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο κάθε χαρακτήρας έχει και το δικό του μοναδικό class και abilities το οποίο κάνει τις μάχες πολύ ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, όπως σε όλα τα turn based παιχνίδια, είναι επαναλαμβανόμενες.

Τα γραφικά του παιχνιδιού αλλά και τα controls θυμίζουν περισσότερο ότι παίζεις σε Nintendo παρά σε pc, για αυτό κι εγώ προτείνω να παίξετε το παιχνίδι με gamepad και όχι με πληκτρολόγιο για να το απολαύσετε.

Μέσα στο παιχνίδι θα βρείτε όλα τα mechanics που περιμένετε να συναντήσετε σε ένα MMO παιχνίδι: από το ψάξιμο για loot, μάχες με διάφορα τέρατα, συναντήσεις με άλλους παίχτες τους οποίους μπορείτε να κάνετε φίλους ή και εχθρούς μέσα στο game – αλλά και στον πραγματικό κόσμο (το οποίο για εμένα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον). Να βρείτε αντικείμενα και να κάνετε Update τους χαρακτήρες σας και πολλά άλλα.

Κλείνοντας, το παιχνίδι έχει πολύ πλάκα και περνάς πολύ ωραία τον χρόνο σου κάνοντας κάτι που δεν απαιτεί πολύ συγκέντρωση. Το προτείνω σε άτομα που τους αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Επίσης είναι μια πολύ καλή επιλογή για άτομα τα οποία δεν έχουν ιδέα από turn based, γιατί θα τους μυήσει με πολύ ευχάριστο τρόπο.

- Advertisement -

Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τους developers του παιχνιδιού, BlackPixel Studio και Olydri Games είναι να κάνουν το παιχνίδι co-op.

Το παιχνίδι θα το βρείτε στο steam https://store.steampowered.com/app/1623880/Noob__The_Factionless/ στα 29.99 ευρώ. Publisher είναι η Microids. Τον κωδικό για το review, μας τον παρείχε η Enarxis.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

vampgurl
vampgurl
I'm your typical cat lady

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα