Home Games Bundles Humble Choice June 2022

Humble Choice June 2022

0

Το Humble Bundle έκανε διαθέσιμα τα παιχνίδια του Humble Choice για αυτόν το μήνα. 8 τίτλοι, τους οποίους μπορείς να κρατήσεις για πάντα.

Τα παιχνίδια του Ιούνη είναι διαθέσιμα για αγορά μέχρι και τις 5 Ιούλη.

Όλα τα παιχνίδια του Humble Choice June 2021:

Star Wars Squadrons

Πρόκειται για ένα First-person Multiplayer παιχνίδι δράσης που μπορείς να παίξεις και σε Vr. Έχεις την δυνατότητα να γευθείς μια ξεχωριστή διαστημική εμπειρία κάνοντας μάχες. Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 39.99€.

Phoenix Point: Year One Edition

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που βασίζεται στην στρατηγική. Βρίσκετε στην οριστική έκδοση του καθώς περιέχει όλα τα DLC, updates των κυκλοφοριών. Μια μεταλλαγμένη εξωγήινη απειλή, απειλεί τα τελευταία απομεινάρια της ανθρωπότητας. Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 24.99€.

Call of the Sea

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας και γρίφων. Το Call of the Sea αφηγείται μια ιστορία μυστηρίου και έρωτα στο Νότιο Ειρηνικό τη δεκαετία του 1930. Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 19.99€.

Gamedec

Πρόκειται για ένα single-player RPG παιχνίδι ρόλων. Στο Gamedec υποδύεσαι έναν dedective που λύνει εγκλήματα. Έχεις την δυνατότητα να συλλέξεις πληροφορίες από μάρτυρες και υπόπτους. Το παιχνίδι είναι προσαρμοσμένο στης αποφάσεις σου!! Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 29.99€.

Pumpkin Jack

Πρόκειται για ένα τρομακτικό 3D platformer παιχνίδι δράσης. Ενσαρκώνεσαι τον Jack, τον μυθικό άρχοντα της κολοκύθας και μέσα από αυτήν την περιπέτεια βοηθάς τον κακό να κερδίσει. Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 29.99€.

Siege Survival Gloria Victis

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής. Προσπαθείς να υπερασπιστείς μια μεσαιωνική πόλη ενώ παράλληλα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τους πόρους ώστε να επιβιώσεις. Έχεις την δυνατότητα να χτίσεις το δικό σου στρατόπεδο.  Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 24.99€.

I am a fish

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Μια περιπέτεια με πρωταγωνιστές μια παρέα από τέσσερα ατρόμητα ψάρια. Η ζωή τα έφερε έτσι και τους χώρισαν βίαια και τους πέταξαν σε μια δεξαμενή ψαριών σε Pet-Shop. Στόχος είναι να ψάξεις, κολυμπήσεις πολύ ώστε να βγεις στον ωκεανό και να ενωθείτε ξανά!!! Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 19.99€.

Superhot: Mind control delete

Πρόκειται για μια ανανέωση του πρώτου Superhot- franchise MIND CONTROL DELETE που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις περισσότερες πληροφορίες και ιστορία για τον κόσμο του Superhot. Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 24.99€.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version