Home Series Squid games Season 2 είναι επίσημο

Squid games Season 2 είναι επίσημο

Με μια λιτή και απέριττη ανακοίνωση στο twitter, το netflix ανακοίνωσε επίσημα το “πράσσινο φως” για την δεύτερη σεζόν του squid game. Η δεύτερη σεζόν του squid games, αναμένεται να έρθει στο netflix προς το τέλος του 2023, ή ακόμα και στις αρχές του 2024. Αλλά λέτε αυτή η ανακοίνωση, να είναι και ένα σημάδι ότι μπορεί κάτι να άλλαξε ως προς την διαδικασία της παραγωγής; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Στην ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται και ένα κείμενο με λεπτομέρειες από το τι έχουμε να περιμένουμε στην νέα σεζόν, καθώς και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους fans της σειράς που την έκαναν τόσο δημοφιλή.

Δείτε το μικρό βίντεο που σημαίνει και επίσημα, την επιστροφή του φαινομένου που έκανε πάταγο παγκοσμίως στα τέλη του 2021.

Πήρε 12 χρόνια για να έρθει στη ζωή η πρώτη σεζόν του squid games πέρυσι. Αλλά πήρε μόλις 12 ημέρες για να γίνει το squid game η πιο δημοφιλής σειρά στο netflix. Ως ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους fans παγκοσμίως.

Τώρα ο Gi-hun επιστρέφει.
Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει.
Η δεύτερη σεζόν έρχεται.
Ο άντρας στο κοστούμι, με το παιχνίδι του φακέλου, μπορεί να επιστρέψει.
Θα συστηθείτε και στο αγόρι της Young-hee, Cheol-su

Ελάτε μαζί μας για ακόμα μια φορά, για ακόμα έναν γύρο.

Hwang Dong-hyuk
Σκηνοθέτης, Συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς “Squid Game”

Για περισσότερα νέα από τις viral σειρές, stay aspired και ενημερωθείτε από το geekdom.gr, τον προορισμό για κάθε geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version