Home Games Bundles Απίστευτο Unreal Engine 5 πακέτο, από το Humble Bundle.

Απίστευτο Unreal Engine 5 πακέτο, από το Humble Bundle.

Με μια μοναδική προσφορά εργαλείων, για εκμάθηση και τα πρώτα βήματα των προγραμματιστών στην UE5, έρχεται το Humble Bundle αυτό το μήνα.

Το πακέτο συμπεριλαμβάνει μαθήματα και assets, για να δημιουργήσετε τους πρώτους, μοναδικούς, 3D κόσμους σας. Με μια μηχανή δημιουργίας 3D γραφικών που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, το μέλλον της digital δημιουργίας, φωτορεαλιστικών, λειτουργικών γραφικών κόσμων.

Τα μαθήματα σας βάζουν στον κόσμο των FPS και του VR, δίνοντας σας ότι χρειάζεστε, για τα πρώτα σας βήματα, στον θαυμαστό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών.

Η αξία του πακέτου ξεπερνάει τα 1000 €, ενώ εσείς μπορείτε να τα αποκτήσετε αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο με μόλις 23 €, μέχρι και τις 5 Μαΐου στις 12 τα μεσάνυχτα.

Αποκτήστε την προσφορά πατώντας εδώ.


Όπως κάθε φορά, η εταιρεία με κάθε bundle στηρίζει κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό. Αυτή τη φορά με την αγορά σας, στηρίζετε τον Oceana, έναν οργανισμό που έχει σκοπό την προστασία της θαλάσσιας ζωής από την υπεραλίευση, την μόλυνση του περιβάλλοντος κ.α.

Ενημερωθείτε για παλιές και νέες προσφορές από το humble bundle πατώντας εδώ.

Για περισσότερες προσφορές και ευκαιρίες μάθησης, stay educated και ενημερωθείτε από το geekdom.gr. Τον προορισμό για κάθε Geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version