Home Series Ο Mel Gibson θα συμμετέχει στη prequel σειρά του John Wick ‘The...

Ο Mel Gibson θα συμμετέχει στη prequel σειρά του John Wick ‘The Continental’

0
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 16: Actor Mel Gibson arrives at the UK Premiere of 'Daddy's Home 2' at Vue West End on November 16, 2017 in London, England. (Photo by John Phillips/Getty Images)

Ο κόσμος του John Wick συνεχίζει να μεγαλώνει. Με το τέταρτο μέρος του John Wick να γυρίζεται, φαίνεται πως η πολυαναμενόμενη prequel σειρά The Continental έρχεται όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση της. Χρονικά θα λάβει χώρα πριν από τα γεγονότα που συνέβησαν στις ταινίες και θα εξερευνήσει περισσότερο τον κόσμο των δολοφόνων που φαίνονται στο franchise (Το The Continental είναι το ξενοδοχείο όπου οι εκτελεστές μαζεύονται και δέχονται τις δουλειές τους).

Ο Mel Gibson θα υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα με το όνομα Cormac.

Ο Mel Gibson στο Expendables 3

Η καριέρα του Mel Gibson τον τελευταίο καιρό δεν έχει και πολύ ανοδική πορεία. Η ζωή του είναι γεμάτη τρεχάματα με τον νόμο, αντισημιτικά σχόλια και συνεχή και έντονη κατάχρηση αλκοόλ. Το 2016 σκηνοθέτησε το Hacksaw Ridge με τον Andrew Garfield και είχε υποστηρικτούς ρόλους στη κωμωδία Daddy’s Home 2 και στο Boss Level του Hulu. Η περισσότερη από τη δουλειά του τον τελευταίο καιρό είναι σε low-budget και indie ταινίες. Φυσικά, ο Gibson είναι γνωστός για τις ταινίες δράσης, όπως Mad Max και Lethal Weapon.

Το The Continental είναι από τους σεναριογράφους και παραγωγούς Greg Coolidge και Kirk Ward, με την ομάδα-κλειδί του John Wick που περιλαμβάνει τους Chad Stahelski, Derek Kolstak και David Leitch να είναι στην εκτελεστική παραγωγή.

Το John Wick: Chapter 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Μαΐου το 2022.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version