Home Games Gaming News Στο ‘Poppy Playtime’ προσπαθείς να αποδράσεις από ένα εργοστάσιο παιχνιδιών όσο αποφεύγεις...

Στο ‘Poppy Playtime’ προσπαθείς να αποδράσεις από ένα εργοστάσιο παιχνιδιών όσο αποφεύγεις τα “δολοφονικά” παιχνίδια

0

Στις 12 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το Poppy Playtime, ένα horror-puzzle παιχνίδι από την εταιρεία MOB Games. Είναι διαθέσιμο στο Steam και μέχρι στιγμής έχει ένα μόνο επεισόδιο διάρκειας 40 – 60 λεπτών και κοστίζει 3.99€, με τα επόμενα επεισόδια να γίνονται διαθέσιμα μέσω DLC.

Στο παιχνίδι προσπαθείς να επιβιώσεις και να αποδράσεις από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο παιχνιδιών, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να αποφύγεις την οργή των εκδικητικών παιχνιδιών που παραμονεύουν στο σκοτάδι. Ευτυχώς έχεις το GrabPack σου, ένα σακίδιο που έχει δύο επεκτατά χέρια. Το GrabPack θα είναι το κλειδί στο να λύσεις τα παζλ, όπου θα πρέπει να σηκώνεις αντικείμενα, να πιέζεις κουμπιά που βρίσκονται μακριά, να χειρίζεσαι ηλεκτρικά ρεύματα και πολλά άλλα.

Φυσικά, θα πρέπει να υπάρχει και ο βασικός ‘κακός’ που σε κυνηγάει σε όλο το παιχνίδι. Αυτός είναι ο Huggy Wuggy: ένα τεράστιο χνουδωτό μπλε τέρας με πολλές σειρές δοντιών, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Καλή διασκέδαση.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version