Home Games Gaming News Έρχεται νέα survival horror εμπειρία με δεινοσαύρους με το ‘The Lost Wild’

Έρχεται νέα survival horror εμπειρία με δεινοσαύρους με το ‘The Lost Wild’

2

Εμπνευσμένη από το Dino Crisis, η Great Ape Games ανακοίνωσε έναν survival horror τίτλο που είναι σε φάση development. Το The Lost Wild θα βγει στα Steam, Epic Games Store και GOG και λαμβάνει χώρα στην άγρια φύση της Ιαπωνίας.

Μία άγρια φύση της Ιαπωνίας που έχει…δεινοσαύρους. Α! Και δε θα μπορείτε να τους σκοτώσετε αμέσως…

Με στοιχεία από Dino Crisis, Trespasser και λίγο Alien (το στοιχείο του απέθαντου των δεινοσαύρων), οι developers αναφέρουν πως το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει ένα συστημικό ΑΙ ώστε να στηριχθεί το gameplay του, ενώ η ομάδα σκοπεύει να κάνει τους δεινοσαύρους να αντιδρούν και να συμπεριφέρονται σαν πραγματικά ζώα.

Δηλαδή, οι δεινόσαυροι θα προσαρμόζονται και θα έχουν μία νοημοσύνη από πίσω, αλλά παράλληλα θα μπορείτε να τους τρομάζετε ώστε να κερδίσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την επόμενη κίνηση σας. Ο τρόπος που θα συμβεί αυτό περιλαμβάνει φωτιά, όπλα και άλλο εξοπλισμό που βρίσκετε στον δρόμο σας.

Παρόλο που το PC είναι το σημείο εστίασης, σύμφωνα με τo FAQ του επίσημου site η ομάδα έχει και τις κονσόλες επόμενης γενιάς στα πλάνα της. Δε θα χρησιμοποιήσουν Kickstarter “αυτή τη στιγμή”.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς η ομάδα “θέλει να πάρει το χρόνο της και να κάνει τα πράγματα σωστά.”

2 COMMENTS

  1. Αυτό που ακούω για “θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους” και χαίρομαι μόνο εγώ; Που έχουμε πήξει στα ημιτελή παιχνίδια, μακάρι αυτό να είναι η εξαίρεση και να το απολαύσουμε ΟΠΟΤΕ και αν βγει.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version