Η διακοπή λειτουργίας του Facebook έφερε μεγάλα προβλήματα στο gaming

    0

    Η διακοπή λειτουργίας των Facebook, Instagram και WhatsApp προχθές έκανε έντονα αισθητή τη παρουσία της. Τόσο έντονα που συνειδητοποιήσαμε ακόμα περισσότερο ότι ο Zuckerberg έχει μπει για τα καλά στις ζωές των ανθρώπων με τρόπο που πολλές φορές δε πιστεύαμε ότι θα μας επηρεάσει τόσο.

    Φυσικά, με το Facebook εκτός λειτουργίας, επηρεάζονται και όλες αυτές οι εφαρμογές και πτυχές που συνδέονται άμεσα με το Facebook. Όπως για παράδειγμα η Oculus.

    Θα ήταν ωραίο να ξέρεις πως τα πανέμορφα Quest headsets δεν συνδέονται καθόλου με τον κόσμο του Mark Zuckerberg, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πέρυσι, ανακοινώθηκε πως τα accounts στο Facebook θα συνδέονται άρρηκτα με τη λειτουργία των headsets, σε σημείο που η διαγραφή του λογαριασμού σου στο Facebook σημαίνει και άρση της πρόσβασης σου στα παιχνίδια της Oculus. Επομένως, με το σύστημα να είναι πεσμέμο, υπάρχουν παιχνίδια και εφαρμογές που δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

    Η Oculus, μέσω του Twitter, αναγνώρισε πως “κάποιοι χρήστες” και όχι “όλοι οι χρήστες” δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές και τα προϊόντα τους.

    Τα παιχνίδια όπου η πρόσβαση είναι δυνατή μέσω σύνδεσης στο Facebook είναι πάρα πολλά. Ένα από αυτά είναι το FIFA Mobile, που δήλωσε ευγενικά πως περιμένει “αυτοί να το λύσουν σύντομα”.

    Η Niantic είναι μία ακόμα εταιρεία που ζήτησε συγγνώμη στους χρήστες, καθώς αντιμετώπιζαν πρόβλημα σύνδεσης στο Pokémon Go.

    Το Facebook με τη σειρά του δεν έδωσε και πολλά στοιχεία για το μεγάλο αυτό πρόβλημα, δηλώνοντας μάλιστα πως “κάποιοι άνθρωποι” αντιμετωπίζουν πρόβλημα, τη στιγμή πως το Facebook παγκοσμίως “για όλους τους ανθρώπους” είναι πεσμένο.

    Όπως και να’χει, το συγκεκριμένο συμβάν μας έδειξε πως το Facebook είναι παντού, ακόμα και εκεί που δε το περιμέναμε ή το είχαμε ξεχάσει.

    NO COMMENTS

    ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Exit mobile version