Home Series Έρχεται σειρά από τον Mike Flanagan βασισμένη στα έργα του Edgar Allan...

Έρχεται σειρά από τον Mike Flanagan βασισμένη στα έργα του Edgar Allan Poe!

0

Τα τελευταία χρόνια, ο Mike Flanagan είναι από τους δημιουργούς που έχουν φέρει μία νέα διάσταση όσον αφορά τις σειρές και ταινίες τρόμου.

Το 2013 σκηνοθέτησε και έγραψε το πολύ δυνατό Oculus, ενώ το 2016 σκηνοθέτησε και έγραψε μαζί με τη σύζυγο του Kate Siegel, που είναι και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, το Hush.

Hush (2016)

Την ίδια χρονιά, υπήρξε σκηνοθέτης και συγγραφέας του γνωστού Ouija: Origin of Evil, ενώ το 2017 του Gerald’s Game. Αν δείτε τις ταινίες και τις σειρές του Flanagan, θα παρατηρήσετε ένα μικρό μοτίβο. Έχει βρει κάποιους ηθοποιούς με τους οποίους φαίνεται να έχει ταιριάξει και συνεργάζεται αρκετά συχνά, ενώ η συγκλονιστική ηθοποιός και σύζυγος του Kate Siegel έχει πρωταγωνιστήσει σχεδόν σε όλες του τις ταινίες.

Οι δύο του τεράστιες όμως επιτυχίες είναι τα The Haunting of Hill House και The Haunting of Bly Manor στο Netflix. Με το πρώτο να είναι πιο τρομακτικό, ωμό και ανατριχιαστικό και το δεύτερο να είναι πιο συναισθηματικό αλλά εξίσου ανατριχιαστικό και τρομακτικό, τα δύο αυτά κεφάλαια της σειράς τρόμου “The Haunting Of” καθιέρωσαν τον Mike Flanagan ως έναν από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=cxeiY2W03Mc

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και η νέα του σειρά Midnight Mass, η οποία με τη σειρά της αποδεικνύει ξανά πόσο μεγάλος σκηνοθέτης και συγγραφέας ταινιών και σειρών τρόμου είναι ο Mike Flanagan.

https://www.youtube.com/watch?v=y-XIRcjf3l4

Φαίνεται λοιπόν πως η πλατφόρμα θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη/συγγραφέα και αυτή τη φορά για μία σειρά για τους λάτρεις του τεράστιου καταραμένου ποιητή/συγγραφέα Edgar Allan Poe. Πρόκειται για το The Fall of the House of Usher (υπάρχει και ομώνυμη μικρή ιστορία του Poe), τη μικρή σειρά από την Intrepid Pictures που “θα βασίζεται σε διάφορα έργα του Edgar Allan Poe.”

Θα είναι η πέμπτη συνεργασία του Flanagan με τον Trevor Macy στο Netflix κάτω από την Intrepid Pictures, με τα The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Midnight Mass και το ανερχόμενο The Midnight Club να αποτελούν τις υπόλοιπες τέσσερις.

Η σειρά θα έχει οκτώ επεισόδια, με τους Flanagan και Michael Fimognari να σκηνοθετούν ο καθένας από τέσσερα. Παραγωγοί θα είναι οι Flanagan, Trevor Macy, Emmy Grinwis και Michael Fimognari.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version