Home Movies Movie News Το HBO Max έρχεται στην Ελλάδα

Το HBO Max έρχεται στην Ελλάδα

0

Το HBO Max ανακοίνωσε τις 27 Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο και η Ελλάδα είναι μία από αυτές. Στις 26 Οκτωβρίου 2021 το HBO Μax θα φτάσεις σε Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισπανία και Ανδόρρα. Μέσα στο 2022, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία, θα κυκλοφορήσει σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ισλανδία, Τουρκία, Εσθονία, Λιθουανία και Λετονία.

“Το HBO Max έρχεται στην Ευρώπη και φέρνει μαζί του τις καλύτερες ταινίες και σειρές των 100 χρόνων της WarnerBros., μαζί με HBO, Max Originals, DC και Cartoon Network.” είπε ο Johannes Larcher, επικεφαλής του HBO Max International.

“Από το Singin’ in the Rain στο The Matrix, το Game of Thrones στο Mare of Easttown, το The Flight Attendant στο Gossip Girl, το Superman στο The Joker και το Bugs Bunny στο Scooby Doo, έχουμε πραγματικά κάτι για όλη την οικογένεια, με μία ανώτατη εμπειρία προβολής. Σύντομα, το HBO Max θα έρθει σε 27 περιοχές στην Ευρώπη και 67 σε όλο το κόσμο – και δεν είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι, με πολλά περισσότερα να έρχονται καθώς θέλουμε μέχρι το 2026 να έχουμε πάει σε 190 χώρες.”

Επιπλέον, γνωρίζουμε πως οι ταινίες της WarnerBros. θα έρχονται στο HBO Max 45 μέρες μετά τη προβολή τους στο σινεμά.

Μαζί με την ανακοίνωση αυτή, το HBO Max κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser του House of the Dragon καθώς και κάποια μικρά clips της 3ης σεζόν του Succession και του Peacemaker.

Peacemaker (2022)

Στους τίτλους της WarnerBros. βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining και A Clockwork Orange. Υπάρχουν ταινίες της DC όπως The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman και Zack Snyder’s Justice League. Επιπλέον, υπάρχουν HBO σειρές όπως Game of ThronesThe Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City και Euphoria, καθώς και Max Originals όπως The Flight AttendantGossip Girl, Raised by Wolves και Friends: The Reunion. 

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version