Home Games Gaming News Ο μεγάλος Udo Kier πρωταγωνιστεί στο νέο ψυχολογικό θρίλερ ‘Martha is Dead’

Ο μεγάλος Udo Kier πρωταγωνιστεί στο νέο ψυχολογικό θρίλερ ‘Martha is Dead’

0

To Martha Is Dead είναι ένα σκοτεινό first-person ψυχολογικό θρίλερ που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία το 1944 και θολώνει τις λεπτές γραμμές μεταξύ πραγματικότητας, δεισιδαιμονίας και της τραγωδίας του πολέμου.

Καθώς η διαμάχη εντείνεται μεταξύ Γερμανών και Συμμάχων, βρίσκεται πνιγμένο το βεβηλωμένο σώμα μιας γυναίκας…της Martha!

Η Martha είναι νεκρή και η δίδυμη αδερφή της Giulia, η μικρότερη κόρη ενός Γερμανού Στρατηγού, πρέπει μόνη της να αντιμετωπίσει το μεγάλο τραύμα της απώλειας και τις συνέπειες της δολοφονίας της αδερφής της. Το κυνήγι για την αλήθεια σκεπάζεται από μυστηριώδη λαογραφία και τον τεράστιο τρόμο του πολέμου που πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού εδώ.

Η Wired Productions και η LKA αποκαλύπτουν ότι ο πατέρας της Giulia, ο Erich, θα έχει τη φωνή του αναγνωρισμένου Γερμανού ηθοποιού Udo Kier, μιας κορυφαίας φιγούρας του γερμανικού και του διεθνούς κινηματογράφου για πάνω από 50 χρόνια. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Kier ήταν στον πρωταγωνιστικό ρόλο της βραβευμένης ταινίας Swan Song. Ο ρόλος του στο Martha is Dead – που ήταν αποτέλεσμα του κοινού οράματος και της από κοινού πίστης στην επιτυχία του παιχνιδιού – τον οδηγεί στο να προσφέρει τη φωνή του Erich σε τρεις γλώσσες: τα ιταλικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά, που είναι η μητρική του γλώσσα.

«Το περιβάλλον ήταν ανέκαθεν ένα σημαντικό κομμάτι του Martha is Dead», σχολιάζει ο Luca Dalco, ιδρυτής και διευθυντής της LKA. «Η Ιταλία το 1944 ήταν μια χώρα που είχε παραλύσει από τον πανικό και την παράνοια. Με τους Γερμανούς να έχουν καταλάβει τον βορρά και τους Συμμάχους να έχουν απελευθερώσει τον νότο, η αφοσίωση του κόσμου δοκιμαζόταν καθώς το έθνος είχε κυριολεκτικά χωριστεί στα δύο. Ο Udo Kier ήταν τέλειος για τον ρόλο του Γερμανού Στρατηγού και πατέρα των διδύμων. Είναι ένα αληθινό κατόρθωμα που καταφέραμε να τον έχουμε κοντά μας».

Ένα υπέροχο και ανατριχιαστικό trailer με περιεχόμενο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι διαθέσιμο εδώ.

Το πρώτο demo του Martha is Dead θα εμφανιστεί στο Steam Next Fest, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου ως και την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου. Το εν λόγω demo θα περιλαμβάνει διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού, μαζί με μια αποκλειστική σκηνή τέλους και πρόσθετα στοιχεία που δεν θα περιλαμβάνονται στην εμπορική έκδοση. Τα στοιχεία αυτά θα δώσουν στους παίκτες μια αίσθηση του τι θα επακολουθήσει, σε ένα demo διάρκειας μιας ώρας.

Το Martha is Dead, που αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της Unreal Engine 4, συνδυάζει αληθινές τοποθεσίες και γεγονότα, με τις δεισιδαιμονίες, τη λαογραφία και τη βαθιά ψυχολογική ένταση.

Θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5 και σε όλη την οικογένεια Xbox.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version