Home Movies Movie News Scarlett Johansson: προχώρησε σε συμβιβασμό με τη Disney

Scarlett Johansson: προχώρησε σε συμβιβασμό με τη Disney

0
Scarlett Johansson

Η Scarlett Johansson και η Disney φαίνεται ότι συμβιβάστηκαν και θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά την πρόσφατη μήνυση που είχε γίνει σχετικά με την κυκλοφορία της ταινίας Black Widow.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε μηνύσει την εταιρεία, καθώς η ταινία κυκλοφόρησε παράλληλα στα σινεμά και σε live streaming. Αυτό προκάλεσε την πτώση των πωλήσεων στο Box Office, που όμως από αυτό θα καθορίζονταν το bonus της αμοιβής της.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι του συμβιβασμού, όμως και οι δύο μεριές δήλωσαν ότι η Scarlett Johansson πρόκειται να εμφανιστεί σε πολλά project της Disney μελλοντικά.

«Χαίρομαι που λύθηκαν οι διαφορές μας με τη Disney. Είμαι περήφανη για τις δουλειές που έχουμε κάνει μαζί όλα αυτά τα χρόνια και έχω απολαύει τη δημιουργική συνεργασία με την ομάδα. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στα χρόνια που θα έρθουν» δήλωσε ο η ηθοποιός.

Αντίστοιχα, ο Alan Bergman, πρόεδρος της Disney Studios, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε σε μία συναινετική συμφωνία με τη Scarlett Johansson για το Black Widow, Εκτιμούμε την προσφορά της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί σε πολλά νέα project ανάμεσα τους και το Tower of Terror.»

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version