Home Games Gaming News Η Steamforged Games ανακοινώνει το ‘Resident Evil: The Board Game’

Η Steamforged Games ανακοινώνει το ‘Resident Evil: The Board Game’

0

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των επιτραπέζιων που ήταν βασισμένα στα Resident Evil 2 και Resident Evil 3, το ξέραμε ότι θα έρθει και αυτή η στιγμή. Η Steamforged Games ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει ένα Kickstarter για το Resident Evil: The Board Games στις 26 Οκτωβρίου.

Στο Resident Evil 2: The Board Game, η Steamforged έφερε στο τραπέζι για πρώτη φορά το horror franchise, δημιουργώντας ιδιαίτερους και τρομακτικούς μηχανισμούς.

Στο Resident Evil 3: The Board Game, το Raccoon City ήρθε στη ζωή ως open world για εξερεύνηση, δημιουργώντας μία κατάσταση που αλλάζει ανάλογα με τις επιλογές του κάθε παίκτη και τον αναγκάζει να προχωρήσει σε έναν συνεχή εφιάλτη.

Και τα δύο παιχνίδια πήραν άριστες κριτικές και χαρακτηρίστηκαν ως “survival horror που έγινε σωστά” και “απαραίτητο για κάθε λάτρη του Resident Evil”.

Όσον αφορά λοιπόν το νέο παιχνίδι, οι developers άφησαν και ένα teaser trailer. Το παιχνίδι μπορεί να αποτελείται από 1 μέχρι 4 παίκτες, ενώ οι υποστηρικτές του Kickstarter θα έχουν κάποια αποκλειστικά προνόμια, όπως ένα ιδιαίτερο κουτί Kickstarter που θα έχει το original logo του 1996.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version