Home Games Το επικό Deliver Us the Moon, έρχεται στο PS5

Το επικό Deliver Us the Moon, έρχεται στο PS5

Φρέσκια ανακοίνωση από την εκδοτική εταιρεία Wired Productions, όπως και από το φημισμένο ολλανδικό στούντιο KoekeN Interactive. Ανακοίνωσαν, πως το βραβευμένο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Deliver Us The Moon, θα έρθει σύντομα στο PlayStation 5.

Η έκδοση για τη νέα γενιά προσφέρει την απόλυτη εμπειρία, μαζί με ολοκληρωτικά remastered γραφικά σε ανάλυση 4K. Είναι βέβαιο πως οι εντυπωσιακές ray-traced σκιές και οι αντανακλάσεις, μαζί με τις λειτουργίες νέας γενιάς, προσθέτουν νέα επίπεδα αληθοφάνειας στο επικό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας.

 Ο τίτλος είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κοντινό μέλλον. Μια σεληνιακή αποικία που παρέχει κρίσιμη ενέργεια έχει σιγήσει…

Ατμοσφαιρική μουσική, close to reality physics και η δύναμη της unreal engine 4, υπόσχονται μια εμπειρία χωρίς προηγούμενο.

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα για το PlayStation 5, περιλαμβάνει μια διπλής όψης αφίσα, ένα διπλής όψης εξώφυλλο, μια υπέροχη σειρά από αυτοκόλλητα και τη δυνατότητα της απόκτησης του ψηφιακού soundtrack.

Το Deliver Us The Moon θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2022. Όσοι έχουν ήδη τον τίτλο στο PlayStation 4, θα λάβουν την αναβάθμιση χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο του gaming, stay thrilled και ενημερωθείτε από το geekdom.gr. Τον προορισμό για κάθε geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version