Home Games Gaming News Η Microids αποκαλύπτει το Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition

Η Microids αποκαλύπτει το Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition

0

Η Microids ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την άφιξη της σειράς Gear.Club Unlimited στα PC και στα οικιακά συστήματα ψυχαγωγίας! Με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις στο Nintendo Switch, η επιτυχημένη σειρά racing παιχνιδιών θα εμφανιστεί στα PC και στις κονσόλες με την ολοκαίνουρια έκδοση Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition στις 30 Νοεμβρίου!

Το Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition θα προσφέρει όλο το περιεχόμενο που έχει διατεθεί για το Gear.Club Unlimited 2, επιτρέποντας στους παίκτες να βυθιστούν σε συναρπαστικούς αγώνες με τα πιο καταξιωμένα supercars. Συναγωνιστείτε σε πάνω από 250 αγώνες και αντιμετωπίστε το Porsche Series στο τιμόνι της μυθικής 911 930 Turbo!

Βασικά Χαρακτηριστικά του Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition:

  • Οδηγήστε θρυλικά οχήματα σε ένα τεράστιο περιβάλλον με πλούσια και ποικίλα τοπία, με ανανεωμένα γραφικά για βελτιωμένη εμπειρία!
  • Στο Career mode μπορείτε να σώσετε την οικογενειακή αγωνιστική ομάδα από την πτώχευση προκαλώντας χαρισματικούς οδηγούς διαφόρων εθνικοτήτων.
  • Ανακαλύψτε το Porsche Series mode και οδηγήστε τα πιο καταξιωμένα οχήματα που πασίγνωστου κατασκευαστή, για να κερδίσετε την ευκαιρία να οδηγήσετε το εμβληματικό 911 930 Turbo.
  • Δημιουργήστε και διαχειριστείτε το δικό σας Club και προσλάβετε τους καλύτερους παίκτες που συναντάτε. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αντίπαλα clubs από όλο τον κόσμο οδηγώντας την ομάδα σας στην κορυφή του leaderboard.
  • Διαχειριστείτε το γκαράζ σας και δώστε του προσωπικό χαρακτήρα! Θαυμάστε τη συλλογή αγωνιστικών αυτοκινήτων που κερδίζετε στους αγώνες. Το Gear.Club Unlimited 2 προσφέρει πάνω από 50 licensed αυτοκίνητα από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές του κόσμου.
  • Μόνοι ή με φίλους: το παιχνίδι προσφέρει πολλές multiplayer δυνατότητες, με ως και 4 παίκτες σε split-screen mode.
  • Βρείτε όλα τα Gear.Club Unlimited 2 DLCs για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγώνων και για πολλές ώρες ταχύτατης οδήγησης!

Το Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου 2021 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version