Home Games Gaming News Το Life is Strange Remastered Collection έρχεται τελικά τον Φεβρουάριο

Το Life is Strange Remastered Collection έρχεται τελικά τον Φεβρουάριο

0

Η Square Enix ανακοίνωσε πως το Life is Strange Remastered Collection θα κυκλοφορήσει τη 1η Φεβρουαρίου του 2022, για Google Stadia, PC, PS4, Nintendo Switch και Xbox One. Θα περιέχει τις remastered εκδοχές των Life is Strange και Life is Strange: Before the Storm. Επίσης, θα υπάρχει συμβατότητα για PS5 και Xbox Series X|S.

Και τα δύο παιχνίδια θα έχουν remastered visuals για τους χαρακτήρες και το περιβάλλον, καθώς και αναβαθμίσεις σε μηχανή και φωτισμό. Επιπλέον, το Life is Strange θα έχει animations προσώπου πλήρους καταγραφής κίνησης. Το Before The Storm θα περιέχει το υλικό της deluxe έκδοσης, που αποτελείται από outfits και το επεισόδιο Farewell.

Η συλλογή ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το παιχνίδι πήρε παράταση μέχρι τις αρχές του 2022 λόγω δυσκολιών στο development και έτσι ελαττώθηκε η πίεση καθώς το studio δούλευε ακόμα στις τελευταίες πινελιές του Life is Strange: True Colors.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version