Home Games Gaming News Farming Simulator 22: Θα μπορείτε να ντύσετε τον χαρακτήρα σας με επώνυμα...

Farming Simulator 22: Θα μπορείτε να ντύσετε τον χαρακτήρα σας με επώνυμα ρούχα

0

Η GIANTS Software, μετά την προσθήκη cross-platform multiplayer επιλογής, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν τον χαρακτήρα τους με ο,τι ρούχα και αξεσουάρ θέλουν. Η δυνατότητα αυτή δίνει χώρο για πιο δημιουργική και εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς η διεύρυνση της τροποποίησης του χαρακτήρα επιτρέπει την καλύτερη έκφραση και διαφορετικότητα κάθε παίκτη.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρσενικό και θηλυκό χαρακτήρα, καθώς και το κούρεμα τους, αν θα έχουν μουστάκι ή γενειάδα, τα ρούχα τους από την κορυφή ως τα νύχια, ακόμα και αυθεντικές ολόσωμες στολές από διεθνείς δημιουργούς. Στη διάθεσή τους θα έχουν επίσης μια σειρά από αξεσουάρ μόδας για να φορέσουν, από καπέλα, γάντια, μέχρι και γυαλιά ηλίου.

Η δημιουργία ενός σκληροτράχηλου αγρότη με μια μεγάλη, πυκνή γενειάδα, εντυπωσιακές φαβορίτες, που φορά ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν και μπότες είναι το ίδιο εύκολο με τη δημιουργία μιας δυναμικής αγρότισσας με προστατευτικό ρουχισμό, αλογοουρά και προστατευτικά γυαλιά για να μπορεί να οδηγεί μεγάλα οχήματα δασοκομίας και να μπορεί να κόβει ξύλα με ακρίβεια. Αν οι παίκτες θέλουν να ντύνονται κατάλληλα για κάθε περίσταση, η αλλαγή ρούχων είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή ανοίγοντας τη ντουλάπα στο αγροτόσπιτο.

Εκτός από τις τυποποιημένες επιλογές ρουχισμού, οι αγρότες μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε επώνυμα ρούχα. Όταν έχεις να διαχειριστείς μια φάρμα γεμάτη μηχανήματα John Deere, το ντύσιμο με τα ξεχωριστά, πράσινα χρώματα της εταιρίας προσθέτει αληθοφάνεια στις αγροτικές δουλειές.

Οι Case IHCLAASFendtMassey FergusonValtra και άλλες εκπροσωπούνται στο παιχνίδι με τις αυθεντικές στολές τους. Χάρη στην ELTEN, τον συνεργάτη της GIANTS Software στον τομέα των παπουτσιών ασφαλείας, αλλά και την Engelbert Strauss, ειδική στα παπούτσια κορυφαίας ποιότητας, η ασφάλεια των αγροτών είναι εξασφαλισμένη.

Η τροποποίηση της αγροτικής εμπειρίας δεν σταματά στον χαρακτήρα: με το νέο και εκτενές build mode, οι παίκτες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν τη γη τους. Μεγάλα κτήρια, εργοστάσια παραγωγής, σιλό, χώροι στάθμευσης των μηχανημάτων και χώροι φύλαξης των ζώων μπορούν να δώσουν στη φάρμα εντυπωσιακές διαστάσεις που θα είναι διακριτές όταν οι multiplayer συνεργάτες πλησιάζουν στο αγρόκτημα από μακριά.

Όμως, λεπτομέρειες όπως οι καλύβες, οι φράκτες, οι λάμπες και οι προβολείς, αλλά και τα δέντρα και τα φυτά προσθέτουν ξεχωριστή γοητεία σε κάθε φάρμα. Τα ανανεωμένα και βελτιωμένα εργαλεία διαμόρφωσης του τοπίου επιτρέπουν στους παίκτες να αλλάξουν ακόμα και το περιβάλλον.

Το Farming Simulator 22 κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου για PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και Stadia.

Μπορείτε να δείτε τη παρουσίαση του gameplay εδώ.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version