Home Games Gaming News Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express

0

Η Microids αποκάλυψε το πρώτο trailer του Agatha Christie – Murder on the Orient Express, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2023 για PC, PlayStation 4 και 5, Xbox One και Series X|S και Nintendo Switch.

Το παιχνίδι, που διαδραματίζεται το 2023, με νέες ανατροπές που έχουν προστεθεί στην αρχική ιστορία, επαναφέρει στο προσκήνιο το κλασσικό λογοτεχνικό έργο της Agatha Christie με έναν τρόπο που θα εκπλήξει ακόμα και τους παλιούς λάτρεις του. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο τόσο του διάσημου Hercule Poirot όσο και μιας συνεργάτιδάς του, της Joanna Locke, καθώς οι δυο τους θα προσπαθήσουν να βρουν την αλήθεια πίσω από τον φόνο στο Orient Express.

Το Murder of the Orient Express αναπτύχθηκε από το Microids Studio Lyon, ενώ ο σχεδιασμός χαρακτήρων ανήκει στον Cedric Peyravernay, έναν Γάλλο καλλιτέχνη που έχει επιδείξει το ταλέντο και την πείρα του στον σχεδιασμό χαρακτήρων σημαντικών τίτλων, όπως το Diablo IV, το Prey, το Dishonored 2, το Dishonored και τη σειρά Love, Death + Robots του Netflix.

Δείτε το Trailer:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version