Home Movies Movie News Nightmare Alley: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Guillermo Del Toro έχει το...

Nightmare Alley: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Guillermo Del Toro έχει το πρώτο του trailer

0

Ο Guillermo Del Toro έρχεται με trailer και αφίσα για το νέο του ψυχολογικό θρίλερ Nightmare Alley με ένα υπέροχο cast.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του William Lindsay Gresham του 1946. Το 1947 το βιβλίο διασκευάστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη με τίτλο Nightmare Alley και πρωταγωνιστές τους Tyrone Power και Joan Blondell.

Η ταινία μοιάζει να έχει ατμόσφαιρα noir και τρόμου, με το cast να είναι ένα πραγματικά πολύ δυνατό χαρτί. Δίπλα στους δύο βασικούς πρωταγωνιστές Bradley Cooper και Cate Blanchett βρίσκονται οι Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara, Richard Jenkins, Ron Perlman και David Strathairn.

Το trailer δεν φανερώνει πάρα πολλά για τη πλοκή, αλλά είναι πολύ όμορφο με αυτόν τον μακάβριο τρόπο του Guillermo Del Toro. Υπέροχη εικόνα, όμορφο sound design και μυστήριο, τα οποία εντείνονται από την αφήγηση του Willem Dafoe, που είναι το μόνο που ακούγεται στο trailer.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της ταινίας:

“Ένας φιλόδοξος εργαζόμενος του λούνα παρκ (Bradley Cooper) με ταλέντο στο να χειραγωγεί ανθρώπους με τις κατάλληλες λέξεις, δημιουργεί ερωτική σχέση με μια ψυχίατρο (Cate Blanchett), η οποία είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από αυτόν.”

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version