Home Games Free Games Speed Brawl και Tharsis – Δωρεάν στο Epic Games Store

Speed Brawl και Tharsis – Δωρεάν στο Epic Games Store

0

Ένα space strategy και ένα 2D δράσης δίνει αυτή τη βδομάδα η Epic εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα, το πρώτο είναι το Tharsis (αρχική τιμή 11.99€) και το δεύτερο είναι το Speed Brawl (αρχική τιμή 16.79€).

Το Tharsis είναι turn-based παιχνίδι. Με ζάρια. Και καννιβαλισμό. Σου δίνει τον έλεγχο της πρώτης αποστολής της ανθρωπότητας στον Άρη, τη στιγμή που αυτός δέχεται μία βροχή μικρομετεωριτών. Πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα σου να επιζήσει μέσα από καταστροφές, ελλείψεις τροφής καθώς και όλες τις δυσκολίες που έχει το διάστημα – και όλα αυτά όσο θα προσπαθείς να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου μέσα στα περίεργα σημάδια και προειδοποιήσεις που στέλνει ο Άρης.

Από την άλλη, το Speed Brawl πρόκειται για ένα 2D combar-racer στο οποίο πρέπει να κινείσαι γρήγορα και να χτυπάς δυνατά! Συγκράτησε την ορμή σου, δημιούργησε τους δικούς σου συνδυασμούς και εξαπόλυσε μοναδικές ισχυρές κινήσεις. Βρες το δικό σου στυλ μάχης και φτιάξε τη καλύτερη ομάδα ‘καβγατζήδων’ που υπήρξε ποτέ.

Τα παιχνίδια θα βρίσκονται εντελώς δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι και την επόμενη Πέμπτη.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version