Home Movies Movie News Cube: Έρχεται Ιαπωνικό remake του καλτ – κλασικού θρίλερ

Cube: Έρχεται Ιαπωνικό remake του καλτ – κλασικού θρίλερ

0

Η Ιαπωνική εταιρεία Shochiku κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το remake του καλτ – κλασικού θρίλερ Cube του Vincenzo Natali.

Το Cube κυκλοφόρησε το 1997 σαν indie Καναδική ταινία από τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Vincenzo Natali. Η ταινία ακολουθεί μία ομάδα ανθρώπων με αρκετά διαφορετικές προσωπικότητες που προσπαθούν να βγουν από έναν θανάσιμο λαβύρινθο αποτελούμενο από δωμάτια σε σχήμα κύβου. Παρά το πολύ μικρό budget της ταινίας, αποδείχθηκε πολύ μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε έμπνευση για πολλές παρωδίες και απομιμήσεις.

Το trailer της Shochiku δείχνει πως η ταινία παραμένει αρκετά κοντά στην original. Τα δωμάτια σε μορφή κύβου φαίνεται πως είναι αρκετά απλά σε design, αλλά αποτελείται από πολλές τρομακτικές παγίδες, όπως επιβλαβές αέριο, σύρματα με λεπίδες και φλογοβόλα που πυροδοτούνται από τη πτώση ενός παπουτσιού.

Σύμφωνα με το trailer, η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για παγκόσμια προβολή.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version