Home Movies Movie News Το νέο trailer του ‘The Addams Family 2’ βρίσκει την αγαπημένη οικογένεια...

Το νέο trailer του ‘The Addams Family 2’ βρίσκει την αγαπημένη οικογένεια σε διακοπές

0
(L to R) Charlize Theron as the voice of Morticia Addams, Chloë Grace Moretz as the voice of Wednesday Addams, Oscar Isaac as the voice of Gomez Addams, Finn Wolfhard as the voice of Pugsley, and Nick Kroll as the voice of Uncle Fester in THE ADDAMS FAMILY, directed by Conrad Vernon and Greg Tiernan, a Metro Goldwyn Mayer Pictures film. Credit: Metro Goldwyn Mayer Pictures © 2019 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

Η Οικογένεια Άνταμς έρχεται στους κινηματογράφους και on-demand τη 1η Οκτωβρίου.

Η MGM Studios κυκλοφόρησε νέο trailer για το The Addams Family 2, το οποίο δείχνει την αλλόκοτη οικογένεια να βρίσκεται σε διακοπές. Τα επιστημονικά πειράματα και οι διαγωνισμοί ταλέντων της Wednesday και του Pugsley στο σχολείο πάνε λάθος και παίρνουμε κάποιες πληροφορίες για το πως είναι οι διακοπές της οικογένειας σε μέρη όπως οι Καταρράκτες του Νιαγάρα και το Grand Canyon. O θείος Fester μας λέει λεπτομέρειες για τη μέρα που γεννήθηκε η Wednesday (spoiler: Τρίτη ήταν…) και ένας νέος ‘κακός’ πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

Πρόσφατα, το studio ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στη τακτική κυκλοφορίας. Αρχικά, ήταν να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στους κινηματογράφους. Ωστόσο, τώρα το sequel θα είναι διαθέσιμο και σε video-on-demand πλατφόρμες την ίδια μέρα.

Τo sequel είναι ένα από τα τρία project που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και αφορούν την αγαπημένη οικογένεια. Μία τηλεοπτική σειρά με όνομα Wednesday, με σκηνοθέτη και παραγωγό τον Tim Burton, πρόσθεσε πρόσφατα στο cast της τους Catherine Zeta-Jones και Luiz Guzmán ως Morticia και Gomez Addams. Επίσης, το παιχνίδι The Addams Family: Mansion Mayhem πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο, το οποίο αφήνει τους παίχτες να μάθουν την ‘τρομακτικά συναρπαστική ιστορία’ της οικίας της οικογένειας καθώς θα κινούνται 3D μέσα σε αυτήν, πηδώντας, χτυπώντας και τρέχοντας. Το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα solo καθώς και co-op μέχρι 4 άτομα.

Στην Οικογένεια Άνταμς 2 ακούγονται οι φωνές των Oscar IsaacCharlize TheronChloë Grace MoretzNick KrollBette MidlerSnoop DoggJavon “Wanna” WaltonBill Hader και Wallace Shawn.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version