MusicLiveΗ Loreen στο Release Athens Festival

Η Loreen στο Release Athens Festival

-

Η Σουηδή Loreen, η μόνη γυναίκα που έχει κερδίσει δύο φορές τη Eurovision, θα εμφανιστεί στο Release Athens Festival πλαισιώνοντας την Kylie Minogue.

Η Σουηδή Loreen, με τις μαροκινές ρίζες, μεγάλωσε σε μια πολύτεκνη οικογένεια με πέντε αδέρφια και βρήκε καταφύγιο στο τραγούδι από μικρή ηλικία. Το ντεμπούτο της στη μουσική βιομηχανία έγινε μέσω του τηλεοπτικού διαγωνισμού Idol, όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση. Ακολούθησε μια περίοδος όπου εργάστηκε ως παραγωγός και σκηνοθέτης στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της στη μουσική.

Το 2011, κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “My Heart Is Refusing Me“, ένα pop anthem που αποτέλεσε κομβικό σημείο για τη μετέπειτα πορεία της και για την αυτοπεποίθηση που χαρακτήρισε τα επόμενα βήματά της.

Η καριέρα της εκτοξεύτηκε το 2012, όταν με το “Euphoria” πήρε την πρώτη θέση στη Eurovision, ενώ έντεκα χρόνια αργότερα, το 2023, έγραψε ιστορία κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό με το “Tattoo“, καθιστώντας την τη μοναδική γυναίκα με δύο νίκες στο θεσμό. Ταυτόχρονα, κατέκτησε την κορυφή των charts σε 19 χώρες και πραγματοποίησε μια μεγάλη sold-out περιοδεία στην Ευρώπη, εκτοξεύοντας τους followers της στο Spotify στα 13 εκατομμύρια και ξεπερνώντας τα 2 δισεκατομμύρια streams, παγκοσμίως. 

Έκτοτε, η Loreen συνεχίζει να κυκλοφορεί νέα μουσική, με πιο πρόσφατα τα singles “Warning Signs”, “Forever” και “Gravity”, να δουλεύει για το επόμενο άλμπουμ της και να ετοιμάζεται για μια νέα μεγάλη περιοδεία που θα την φέρει και στην Πλατεία Νερού, όπου μαζί με την Kylie Minogue θα στήσουν μια γιορτή αφιερωμένη στο χθες και το σήμερα της pop μουσικής.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 68€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.


Discover more from Geekdom.gr

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

The Prodigy – έρχονται στο Release Athens 2025

Το Release Athens 2025 φέρνει ξανά στη χώρα μας τους The Prodigy, την Παρασκευή 4 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Η Kylie Minogue στην Ελλάδα για το Release Athens 2025

Το Release Athens 2025 υποδέχεται την Kylie Minogue, την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στα πλαίσια του Tension Tour

Οι London Grammar έρχονται στο Release Athens 2025

To Release Athens 2025 υποδέχεται τους London Grammar, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Release Athens 2025: Οι Avenged Sevenfold στην Ελλάδα!

Το Release Athens 2025 υποδέχεται τους Avenged Sevenfold, το Σάββατο 7 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Το Undying δωρεάν στο Epic Games Store

Το Epic Games Store συνεχίζει την παράδοση των δωρεάν παιχνιδιών, και αυτή την εβδομάδα οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το Undying.

Neon Blood Review

Δοκιμάζουμε το "Neon Blood", ένα indie game που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά χάρις στη μοναδική αισθητική του

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα