GamesGaming NewsAnnapurna Interactive: Παραιτήθηκαν όλοι!

Annapurna Interactive: Παραιτήθηκαν όλοι!

-

Μεγάλη αναστάτωση στην Annapurna Interactive που έχει δημιουργήσει το Stray, το What Remains of Edith Finch και άλλους γνωστούς τίτλους, καθώς παραιτήθηκαν όλοι!

Η παραίτηση ήταν αποτέλεσμα της διαφωνίας της ομάδας ανάπτυξης της εταιρείας με τους ιδιοκτήτες, καθώς θέλανε να διαχωρίσουν την ανάπτυξη παιχνιδιών από τις υπόλοιπες εμπορικές δραστηριότητες της.

Η εταιρεία, εκτός από την ανάπτυξη παιχνιδιών, ασχολούνταν με marketing, μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις και άλλες υπηρεσίες προς τρίτες εταιρείες. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Nathan Gary, είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη Megan Ellison, να σπάσει την ομάδα του software σε ξεχωριστή εταιρεία. Ο Elisson όμως διέκοψε τις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα την παραίτηση του Gary. Αμέσως ακολούθησαν οι παραιτήσεις περίπου 30 ακόμα υπαλλήλων, πρακτικά δηλαδή όλου του τμήματος ανάπτυξης παιχνιδιών.

«Και τα 25 μέλη της ομάδας της Annapurna Interactive παραιτήθηκαν συλλογικά», ανέφεραν ο Gary και το προσωπικό που παραιτήθηκε σε κοινή δήλωση στο Bloomberg. «Αυτή ήταν μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που χρειάστηκε ποτέ να πάρουμε και δεν πήραμε αυτή την ενέργεια ελαφρά τη καρδία».

Ενώ οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν ακόμη σε εξέλιξη, η Annapurna Interactive προσέλαβε εκ νέου το πρώην στέλεχος της Epic Games Hector Sanchez ως πρόεδρο του τμήματος διαδραστικών και νέων μέσων και τον Paul Doyle ως επικεφαλής στρατηγικής. Πρακτικά ο Sanchez μπήκε στην εταιρεία για να αντικαταστήσει τον Gary.

Ο Sanchez μίλησε με συνεργαζόμενες εταιρείες αυτή την εβδομάδα για να τους διαβεβαιώσει ότι η Annapurna θα συνεχίσει τα υπάρχοντα συμβόλαια και θα αντικαταστήσει το προσωπικό που αποχώρησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

An Everyday Story: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Cactus production ανακοίνωσε με ένα trailer την κυκλοφορία του An Everyday Story στο Steam, στις 25 του Σεπτέμβρη.

The Crew 2: Αγοράστε το τώρα με 1€

Το The Crew 2 βρίσκεται για μερικές μέρες σε έκπτωση 98% στο Steam, με την τιμή του να είναι μόλις 1 ευρώ!

PS5 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το PS5 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοέμβρη με τιμή από $699.99 και έχει 45% μεγαλύτερη ταχύτητα από το PS5.

Toplitz Productions: Εκπτώσεις ως και 85% στο Steam

Αυτή την εβδομάδα η Toplitz Productions έχει μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν ως και στο 85%, στο τρέχων Steam Publisher Sale.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα