MoreCosplayGAMEATHLON Summer 2024

GAMEATHLON Summer 2024

-

Το GAMEATHLON Summer 2024 έχει ανακοινωθεί και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο, από την Παρασκευή 28 Ιούνη ως την Κυριακή 30 Ιούνη.

Δεν υπάρχει αριθμός λέξεων, εικόνων ή βίντεο που να μπορεί να αποτυπώσει την αίσθηση και τη μοναδικότητα του GAMEATHLON.

Από οικογένειες και μίνι geeks μέχρι τους πιο σκληροπυρηνικούς παίκτες, σίγουρα υπάρχει κάτι να δείτε, να κάνετε ή να δημιουργήσετε στα 13.000 τετραγωνικά μέτρα του mega event.

Οι πάνω από 30.000 επισκέπτες που φιλοξενούνται στις  ημέρες της εκδήλωσης και η απίστευτη στήριξη από τις κοινότητες το έκαναν “θεσμό” που άντεξε μνημόνια, capital controls, πανδημίες, πολέμους και λίγο πολύ οποιαδήποτε άλλη «μικρή ταλαιπωρία» είχε να προσφέρει η τελευταία δεκαετία, συνεχίζοντας την εξέλιξη της gaming σκηνής μέσα στα χρόνια.

Την ίδια μέρα θα συναντήσετε επαγγελματίες παίκτες, υπουργούς, cosplayers, προγραμματιστές, tattoo artists, κοινότητες, πολυεθνικά στελέχη, καθηγητές, μουσικούς και τους πιο διαβόητους δημιουργούς περιεχομένου… όλα στο ίδιο τεχνολογικό blockbuster με την πιο αγνή ατμόσφαιρα!

Gameathlon Photo

Τι θα δούμε

Όπως σε κάθε διοργάνωση του Gameathlon, έτσι και στο Gameathlon Summer 2024 θα έχουμε:

  • Πάρα πολλά gaming tournaments, σε e-sports, videogames αλλά και card games
  • Cosplay parade και διαγωνισμό καλύτερου cosplay
  • Artists & Cosplay Alley, με περίπτερα στα οποία μπορείτε να δείτε ή και να αγοράσετε εκθέματα από ανεξάρτητους καλλιτέχνες, καθώς και είδη για cosplayers
  • Περίπτερα καταστημάτων με άπειρα διαφορετικά προϊόντα τεχνολογίας, gaming και Geek κουλτούρας
  • LARP tournament: Battle of the Realms
  • Tattoo Artists
  • Δυνατότητα για meet n greet με άπειρους infulencers, streamers, e-sport players. Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί πάνω από 400 συμμετοχές!

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από παλιότερα video που έχουμε κάνει:

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε πολλά παραλειπόμενα video από προηγούμενα Gameathlon, για αυτό μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube.

- Advertisement -

Που και πότε γίνεται

Το Gameathlon Summer 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Ολυμπιακή Αρένα του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Παρασκευή 28, 17.00-22.00
Σάββατο 29, 10.00-22.00
Κυριακή 30, 10.00-22.00

Ποιοι συμμετέχουν

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί πάνω από 400 αγαπημένοι streamers, youtubers ή pro gamers.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στη διεύθυνση: https://gameathlon.eu/influencers/

Cosplayers

Αυτή τη φορά, οι Cosplayers πρέπει να κάνουν αίτηση για τη δωρεάν είσοδο τους. Την αίτηση μπορούν να κάνουν στη διεύθυνση: https://gameathlon.eu/join_us/cosplay-pass/

Το GeekDom θα είναι εκεί;

Φυσικά! Η ομάδα μας θα είναι στον χώρο και τις 3 μέρες. Θα μας βρείτε να κυκλοφορούμε, να παίρνουμε συνεντεύξεις από τους παραβρισκόμενους και να μοιράζουμε διάφορα δώρα.

Ελάτε να μας μιλήσετε και ίσως κερδίσετε και εσείς!

Που θα βρείτε εισιτήρια

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια μέσω της More.com, στη διεύθυνση:
https://www.more.com/happenings/festival/gameathlon-summer-2024/

Επίσης μπορείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση μας για δωρεάν προσκλήσεις!

Κατηγορίες Εισιτηρίων

  • Απλό (1 ημέρα) – Αφορά την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης, για ένα άτομο κατά την επιλεγμένη ημερομηνία μόνο.
  • Απλό (3 ημέρες)– Αφορά την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης, για ένα άτομο και για τις τρεις μέρες (Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακη) της εκδήλωσης.
  • LAN Party (2 ημέρες, ΣΚ) – Αφορά την είσοδο και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης, για ένα άτομο και για τις δύο μέρες, με το δικό του setup (κονσόλα ή PC). Δωρεάν RedBull και ένα βασικό γεύμα.
  • LAN Party + (2 ημέρες, ΣΚ) – Αφορά την είσοδο και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης, για ένα άτομο και για δύο μέρες (Σάββατο και Κυριακή), με το δικό του setup (κονσόλα ή PC). Δωρεάν RedBull συν ANDA seat rental, T-shirt και ένα βασικό γεύμα
  • HEROIC (3 ημέρες) – Αφορά περιορισμένο αριθμό VIP εισιτηρίων που επιτρέπει την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης για ένα άτομο και για τις δύο ημέρες και συνοδεύεται από Τ-Shirt, δώρα και αναμνηστικά.
  • GROUP/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (1 ημέρας) – Αφορά την είσοδο μίας ημέρας για γκρουπ 4 ατόμων (49,99€)

Άλλες πληροφορίες:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Girls In Techno at 2TEN – Παρασκευή 26/07

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο στο IT ATHENS, η Alisa Murphy φέρνει το Girl's in techno στο 2ten και υπόσχεται πολύ χορό!

Έφυγε από τη ζωή ο Manolo

Πέθανε την Κυριακή ο tiktoker Manolo, ο οποίος ήταν γνωστός στα Social Media για την αγάπη του για το τραγούδι.

Το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ επιστρέφει! Δείτε το φετινό line up!

Μια φορά το χρόνο το κύκλωμα χαλάει και τον Σεπτέμβρη του 2024 το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ στήνει ξανά στο ΠΛΥΦΑ τρια stages, σε δύο νύχτες αφιερωμένες στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της εγχώριας σκηνής.

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά για το 11ο καλοκαιρινό του event, 28-29-30 Ιουνίου 2024, στα 14 στρεμματα του Tae Kwon Do Olympic Arena στην Αθήνα.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα