MoreΤο Zone01 έχει τη λύση για δωρεάν σπουδές με...

Το Zone01 έχει τη λύση για δωρεάν σπουδές με εγγυημένη εργασία 

-

Το διετές πρόγραμμα σπουδών του Zone01 Athens, ακολουθούμενο από 3 χρόνια εξασφαλισμένης εργασίας είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό σύστημα που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σε Ευρώπη και Αφρική, με τους συνολικά 25.000 αποφοίτους να εργάζονται ήδη σαν προγραμματιστές σε μεγάλες εταιρείες.

Το Zone01 Athens, μια καινοτόμος πρωτοβουλία στον τομέα της τεχνολογικής εκπαίδευσης παγκοσμίως, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της πρώτης υπερσύγχρονης σχολής προγραμματισμού στην Αθήνα, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές αποκτούν κορυφαίες τεχνικές και μη δεξιότητες, με εγγυημένη απασχόληση.

Το Zone01 Athens προσφέρει ένα πολύπλευρο διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα μηχανικών λογισμικού παγκόσμιας κλάσης, χωρίς δίδακτρα και χωρίς προαπαιτούμενα, παρέχοντας στους φοιτητές ένα μοναδικό ταξίδι και μια παιχνιδοποιημένη και εξατομικευμένη εμπειρία, σε ένα campus υψηλής τεχνολογίας, σε τομείς όπως: Mobile & Web Development, Artificial Intelligence, UX/UI, Cybersecurity, DevOps, Blockchain και Video Games Development.   

Η πρωτοποριακή προσέγγιση της σχολής επικεντρώνεται σε μια καινοτόμο διαδικασία επιλογής και μια μοναδική εκπαίδευση peer-to-peer, χωρίς καθηγητές και στην ουσία χωρίς μαθήματα, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι οι φοιτητές αποκτούν πρακτικές δεξιότητες μηχανικών λογισμικού αλλά και εμπειρίες που είναι άμεσα εφαρμόσιμες στο σημερινό και αυριανό τεχνολογικό τοπίο και φυσικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. 

Βασικά χαρακτηριστικά της σχολής προγραμματισμού Zone01 Athens:

Εκπαίδευση χωρίς δίδακτρα: Το Zone01 Athens κάνει την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου προσβάσιμη σε όλους. Η σχολή προγραμματισμού είναι χωρίς προαπαιτούμενα για τους συμμετέχοντες και χωρίς δίδακτρα, εξαλείφοντας τα όποια εμπόδια καριέρας για όλους.  

Μοναδική διαδικασία επιλογής: Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σχολές προγραμματισμού, το Zone01 χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή διαδικασία επιλογής που εντοπίζει άτομα με ακατέργαστο ταλέντο και θέληση για μάθηση, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ένα ποικίλο και χωρίς αποκλεισμούς φοιτητικό σώμα, προωθώντας ένα συνεργατικό μαθησιακό περιβάλλον.

Εκπαίδευση Peer-to-Peer: Οι φοιτητές στο Zone01 θα συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό μοντέλο κατάρτισης μεταξύ ομότιμων, όπου η μάθηση είναι συνεργατική και διαδραστική. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο ενισχύει τις τεχνικές δεξιότητες, αλλά προωθεί επίσης την ομαδική εργασία και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, ενώ δημιουργεί ένα υπόβαθρο συνεχιζόμενης μάθησης και ανάπτυξης στους υποψήφιους developers, μια κρίσιμη επαγγελματική δεξιότητα σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον. 

Έργα «πραγματικού κόσμου»: Το πρόγραμμα σπουδών στο Zone01 έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με κορυφαίους εμπειρογνώμονες και ειδικούς του χώρου, ενσωματώνοντας πάνω από 55 έργα «πραγματικού κόσμου» που αντικατοπτρίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί λογισμικού σε κάθε τομέα. Αυτή η πρακτική προσέγγιση προετοιμάζει τους φοιτητές από την πρώτη μέρα φοίτησης στη σχολή. 

- Advertisement -

Εγγυημένη εργασία: Το Zone01, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, εγγυάται τριετή εργασία για τους αποφοίτους με ανταγωνιστικό μισθό και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. 

«Η αποστολή μας στο Zone01 Athens είναι να εκδημοκρατίσουμε την τεχνολογική εκπαίδευση και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ ταλέντων στο χώρο του ICT και εταιριών, παράγοντας 8.000 μηχανικούς λογισμικού, υψηλής ποιότητας, τα επόμενα 7 χρόνια στην Ελλάδα. Προσφέροντας ένα πρόγραμμα χωρίς δίδακτρα, με μια καινοτόμο διαδικασία επιλογής και μοναδική εκπαίδευση peer-to-peer, ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας να οικοδομήσουν υψηλές δεξιότητες, να έχουν μια συνεχιζόμενη εξέλιξη και πετυχημένες σταδιοδρομίες στον κλάδο της τεχνολογίας», αναφέρει σχετικά ο Δημήτρης Αβραμούδης, CEO και συνιδρυτής του Zone01 Athens.
«Το 2ετές εντατικό πρόγραμμα του Zone01 προσφέρει περισσότερες δεξιότητες και αποτελέσματα από αυτά που μπορεί να αποκτηθούν σε 5 χρόνια παραδοσιακής εκπαίδευσης» συμπληρώνει. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές επισκεφτείτε το www.zone01.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Nintendo Switch: 7 παιχνίδια για να παίξεις το Φλεβάρη

Σας προτείνουμε 7 παιχνίδια γεμάτα γρίφους, μυστήριο, έγκλημα και έρωτα, για να παίξετε στο Nintendo Switch τώρα που μπήκε ο νέος μήνας.

Death Stranding 2: State of Play Announce Trailer

Ο Hideo Kojima έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer για το Death Stranding 2 στα πλαίσια του Playstation State of Play και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα