MoreΣύλληψη μοντέλου του Onlyfans στην Τουρκία

Σύλληψη μοντέλου του Onlyfans στην Τουρκία

-

Ένα μοντέλο του OnlyFans από την Τουρκία τέθηκε υπό κράτηση, καθώς διέρρευσε υλικό από το λογαριασμό της, ενώ στη χώρα έχει απαγορεύσει την πλατφόρμα.

Ενώ το OnlyFans έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι νόμοι σε διάφορες χώρες δημιουργούν προβλήματα για τους δημιουργούς περιεχομένου.

Το μοντέλο Gizem Bagdacicek τέθηκε υπό κράτηση, καθώς γίνεται έρευνα για το περιεχόμενό της. Αιτία για αυτό είναι η αναδημοσίευση ορισμένων από τα κλιπ της στο OnlyFans σε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογραφία από το Instagram της Gizem Bagdacicek
Φωτογραφία από το Instagram της Gizem Bagdacicek

Το OnlyFans απαγορεύτηκε στην Τουρκία τον Ιούνιο του 2023, μετά από αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την ηθική απειλή του περιεχομένου για ενήλικες εντός της χώρας.

Η 25χρονη influencer δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν δημοσίευσε το υλικό στην άλλη πλατφόρμα, αλλά ένας από τους 160 συνδρομητές της στο OnlyFans πρέπει να ήταν αυτός που αναδημοσίευσε τα πλάνα χωρίς την άδειά της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, η Bagdacicek φέρεται να είπε στην αστυνομία: “Είμαι η ‘avocadogreenii1’ στο Twitter. Μου ανήκει ο λογαριασμός με το όνομα χρήστης. Περιστασιακά μοιράζομαι αναρτήσεις σχετικά με την καθημερινή μου ζωή σε αυτόν τον λογαριασμό. Μερικές φορές αυτές οι αναρτήσεις περιλαμβάνουν εικόνες μου με εσώρουχα και να κάνω σπορ“.

Προσθέτοντας: “Άνοιξα έναν λογαριασμό σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πριν από περίπου έξι μήνες. Στην πλατφόρμα αυτή οι χρήστες γίνονται μέλη επί πληρωμή χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά τους και ακολουθούν τους κατόχους του λογαριασμού τους πληρώνοντας ένα ποσό. Η πλατφόρμα αυτή δεν δέχεται χρήστες κάτω των 18 ετών. Μοιράστηκα τις εικόνες μου με περίπου 160 οπαδούς σε αυτή την πλατφόρμα. Οι εικόνες που μου δείξατε ανήκουν σε μένα. Ωστόσο, μοιράστηκα αυτές τις εικόνες μόνο με 160 από τους οπαδούς μου“.

Το μοντέλο υποστήριξε στη συνέχεια ότι δεν έχει δημοσιεύσει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα από τότε που απαγορεύτηκε στην Τουρκία. Μετά από αυτό το περιστατικό, η Bagdacicek θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε αντιγράψει το υλικό της στο OnlyFans.

SourceDexerto

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα