MoreTwitch NewsAmouranth: σταματάει το OnlyFans και επενδύει 400,000 σε Twitch...

Amouranth: σταματάει το OnlyFans και επενδύει 400,000 σε Twitch Content

-

Η Amouranth ανακοίνωσε ότι τον Ιούνιο θα παραιτηθεί από το OnlyFans και θα αλλάξει τελείως την παρουσία της, σταματώντας πλέον να είναι e-girl. Έκανε όμως μια επένδυση 350,000-400,000 για περιεχόμενο στο Twitch.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε στο twitter, αλλά έχει κάνει αρκετές φορές αναφορά για αλλαγή εποχής και στα τελευταία της stream.

Η Amouranth αυτή τη στιγμή είναι η streamer με τα περισσότερα views στο Twitch. Από τα stream της έχουν προκληθεί αλλαγές στην πλατφόρμα ανά διαστήματα. Για παράδειγμα, η δημιουργία της κατηγορίας hot tubs και η μόδα του ASMR.

Το τελευταίο διάστημα έχει κινηθεί αρκετά στον επιχειρηματικό χώρο. Πέρσι αγόρασε δύο βενζινάδικα, σαν επένδυση για φορολογικούς λόγους. Φέτος το Γενάρη, ενώ είχε ξεκινήσει την μόδα των Hot Tub, αγόρασε μια εταιρεία που κατασκευάζει παιχνίδια για πισίνες.

Τον Αύγουστο του 2021 είχε αποκαλύψει ότι από μόνο από το OnlyFans της έβγαζε πάνω από ένα εκατομμύριο το μήνα. Με αυτό ξεπερνούσε τα έσοδα που είχε από το Twitch, αν και αυτό την έκανε γνωστή.

Πλέον μιλάει για νέο περιεχόμενο, κόντρα στις μόδες του Twitch, το οποίο δεν θα το έχουμε ξαναδεί. Όπως λέει, μεταφέρει τους “Influencers” και της οικονομία των creators σε αυτό που παραδοσιακά είναι ο τομέας των παλαιών μέσων.

Amouranth
Η ίδια έχει φέρει επίσης τη μόδα του Ear Licking ASMR

Πλέον περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της και πως θα διαμορφωθεί το περιεχόμενο της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό Tweet:

- Advertisement -

Μετά το αρχικό post, η γνωστή streamer δήλωσε μέσω Twitter ότι κάτι συνέβη. Νομικά δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό ακόμα. Σύντομα όμως θα μιλήσει για αυτό μέσω του Youtube και του Twitch της. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κανάλι της Amouranth στο Twitch, στο οποίο σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα λέει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα