Home Music Live NEW ZERO GOD και Ventirati ζωντανά στο Level69

NEW ZERO GOD και Ventirati ζωντανά στο Level69

0

Δύο Αθηναϊκές μπάντες θα ανοίξουν την χειμερινή συναυλιακή περίοδο για το LEVEL 69 LIVE STUDIO του Μοσχάτου, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου: oι NEW ZERO GOD και οι VENTIRATI.

Οι πόρτες του LEVEL 69 θα ανοίξουν στις 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 7 euro άνευ ποτού

Τα συγκροτήματα:

NEW ZERO GOD

Οι NEW ZERO GOD δημιουργήθηκαν το 2006 από τον τραγουδιστή των FLOWERS OF ROMANCE και των NEXUSMike Πούγουνα και έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τέσσερα studio άλμπουμ, δύο μίνι άλμπουμ και αρκετά σινγκλ από Ελληνικές και Βρετανικές δισκογραφικές εταιρίες.

Η σύνθεση των NEW ZERO GOD είναι:

  • Mike Πούγουνας – φωνή
  • Γιάννης Ψιμόπουλος – τύμπανα
  • Μιχάλης Σεμερτζόγλου – μπάσο
  • Παναγιώτης Αρσένης – κιθάρα

Οι NEW ZERO GOD στο web:

VENTIRATI

Οι VENTIRATI, από το Venti Irati = Οργισμένοι άνεμοι  (λατινικά ), δημιουργήθηκαν το 2000, όταν ο Στέφανος Κατηφέογλου -κιθάρα, φωνή- με τον Σωτήρη Τάγκαλό  στο μπάσο και τον Κωνσταντίνο Δομένικο –τύμπανα, ένωσαν από κοινού τις επιρροές τους για να εκφραστούν μουσικά.

Με πηγές στιχουργικά από τη λογοτεχνία, τη νοσηρή ρομαντική ποίηση, τη Μυστηριακή Παράδοση και μουσικές αναφορές από την ανεξάρτητη σκηνή (Gothic rock, Dark Wave, Krautrock και Psychobilly), κατάφεραν να αποδώσουν μουσικά ένα καθαρά προσωπικό ύφος.

Το 2005 ο ντράμερ αποχωρεί και τα βασικά μέλη δουλεύουν ευκαιριακά σε νέα κομμάτια και ιδέες προωθώντας το ήδη υπάρχον υλικό στο demo  “EARCADIA EGO” που κυκλοφόρησε προσωπικά η ίδια η μπάντα αποσπώντας ευμενή σχόλια. 

Από το 2021 ως σήμερα η μπάντα ηχογραφεί σταδιακά το νέο υλικό και 25 Ιουνίου 2022 δημοσιεύει το video clip του τραγουδιού Sin City (σε παραγωγή βίντεο-μοντάζ Dimitris Chapel, Carmen Mola) με σκοπό την προώθηση του επερχόμενου album. Επίσης κυκλοφορεί προσωπικά το single “Darkness“, από τις πρωτολειες ηχογραφήσεις της πρώτης περιόδου.

Από το καλοκαίρι του 2022 ο Σπύρος Δρογγίτης στα πλήκτρα γίνεται επίσημο μέλος της μπάντας και στα τύμπανα ο Γιάννης Σκόρδος ακολουθεί σε ορισμένες εμφανίσεις.

Links: 

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version