Home Music Live ΜΕΜΦΙΣ Live – 10 Years Anniversary

ΜΕΜΦΙΣ Live – 10 Years Anniversary

0

Οι ΜΕΜΦΙΣ, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από καιρό και για πρώτη φορά στη σκηνή του Κυττάρου, για να γιορτάσουν ζωντανά, μαζί με τους οπαδούς τους, 10 χρόνια δημιουργίας και δράσης!

Έρχονται με ανανεωμένο line up συνεχίζοντας πάντα στην μνήμη του μπασίστα τους Νικόλα Παππά και υπόσχονται μια ακόμα εκρηκτική εμφάνιση που αν χάσεις έχασες!

Πρόσφατες κυκλοφορίες οιωνός του τρίτου album με όνομα «ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ» που ετοιμάζουν και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 τα Video/Single «Vrikolakes», «Χαιρεκακία» και «Κόσμος Τοξικός» Έχοντας ακόμα δυο ολοκληρωμένα άλμπουμ «Μουσική Πορνεία» και «Αέναος κυκλος» θα ακούσετε επιλεγμένα τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους κι όχι μόνο!

Μαζί τους οι Misty Route.

Ποιοι είναι οι ΜΕΜΦΙΣ

Οι ΜΕΜΦΙΣ δημιουργήθηκαν το 2013 από μέλη με εμπειρία και ιστορία στο χώρο του ακραίου μέταλ ήχου (Psycho Choke, Vain Velocity, Less Than Human, Natvre’s) και συμφώνησαν να πειραματιστούν πάνω σε μελωδίες, ρυθμούς και στίχους που μπλέκουν τις σύγχρονες δυτικές επιρροές μαζί με τα εγχώρια βιώματα. Alternative rock / metal αισθητική, ethnic στοιχεία και ο ελληνικός στίχος διαμορφώνουν τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα του συγκροτήματος.

Το 2014 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας «Όπως αλλάζουν οι εποχές» και την άνοιξη του 2017 «Ο Ιχνηλάτης που κυνηγούσε το θάνατο» ενώ με την έναρξη της πανδημίας στην χώρα μας 2020 αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο «το σκοτάδι εντός μου» ως σύμμαχο και πηγή δύναμης στις μέρες απομόνωσης που ακολούθησαν. Μέσα στο 2023 κυκλοφόρησαν 2 singles το ‘Ωχρά Έρις’ και το ‘σαν πυρσός’ που αποτελούν την νέα ηχητική σφραγίδα της μπάντας.

Χωρίς να περιορίζονται αυστηρά σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος και βάζοντας σε πρώτο πλάνο την αίσθηση ελευθερίας και δημιουργίας κάτι πηγαίου και αυθεντικού, οι ΜΕΜΦΙΣ αποτελούν μία από τις πολύ πρωτότυπες και δυνατές παρουσίες της ανεξάρτητης rock/metal σκηνής της χώρας. Η ένταση που διακρίνει το σχήμα στα live του, τα καθιστά μία ανεπιφύλακτη και εγγυημένη πρόταση για τους απανταχού μουσικόφιλους και την κάθε εμφάνιση τους, μία εμπειρία, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι ΜΕΜΦΙΣ είναι οι:

  • Αλκής Κεχαγιάς: Φωνή
  • Joe FK: Κιθάρες
  • Δημήτρης ‘mitch’ Οικονόμου: Μπάσο
  • Giorgio Serra: τύμπανα

Misty Route

Οι Misty Route είναι μία alternative metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2019, με έδρα την Αθήνα.

Το μουσικό τους ύφος προκύπτει από ένα κράμα διαφορετικών μουσικών επιρροών, με κύρια χαρακτηριστικά την ατμοσφαιρικότητα και την κλιμακούμενη γκρούβα, ενώνοντας αρμονικά ψυχεδελικές ροκ πινελιές με metal ξεσπάσματα.

Το group απαρτίζεται από τους Λευτέρη Σαατσάκη στην κιθάρα και τα φωνητικά, Γιώργο Αρμάντο Κονόμη στο μπάσο και Κωνσταντίνο Καλούδη στα τύμπανα.

Μετά την κυκλοφορία 3 demo κομματιών το 2020, οι Misty Route κυκλοφόρησαν ψηφιακά στις 26/12/2021 το πρώτο full-length άλμπουμ τους με τίτλο “Without A Trace”, το οποίο πλέον από το Νοέμβριο του 2023 κυκλοφορεί και σε μορφή digipack CD μέσω της Γαλλικής δισκογραφικής Bitume. Στο διάστημα από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, το “Without A Trace” έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ οι Misty Route συνεχίζουν να προσθέτουν δυνατά live στο ενεργητικό τους, όπως την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Over the Wall festival 2023.

Πληροφορίες για το Live:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΜΕΜΦΙΣ LIVE στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
www.kyttarolive.gr
τηλ. 2108224134
Πόρτες: 21.00, Έναρξη: 21.30
Εισιτήριο: 10€ (προπώληση), 13€ (ταμείο)

Προπώληση: MORE.COM

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version