Home Music Live New Zero God & HidroLiq-Η3Q ζωντανά στο Level 69

New Zero God & HidroLiq-Η3Q ζωντανά στο Level 69

0

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο Level 69 (Σολωμού 69, Μοσχάτο) θα εμφανιστούν ζωντανά τα συγκροτήματα New Zero GodHidroLiq και Η3Q, σε μια βραδιά που θα ξεκινήσει στις 22:00.

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006 από τον Mike Πούγουνα και μέλη που έπαιζαν μαζί του, στα συγκροτήματα Flowers of Romance, και Nexus.

Μέχρι σήμερα το συγκρότημα έχει ανοίξει τις συναυλίες για τους Αμερικάνους Christian Death τους Αγγλους Legendary Pink Dots και τον θρυλικό Βρετανό μουσικό Andi Sex Gang (των Sex Gang Children) ενώ συχνά-πυκνά ασχολείται μαζί τους ο διεθνής μουσικός τύπος.

Οι New Zero God έχουν κυκλοφορήσει τα ολοκληρωμένα studio άλμπουμ: Fun Is A Four Letter Word (2010) MMXIII (2013) Short Tales & Tall Shadows (2016) Circus of Tortured Melodies (2019), τα mini άλμπουμ Club Bizarre (2012) και Zona Pericolosa που ηχογραφήθηκε ζωντανά σε συναυλία στην Ιταλία (2015) καθώς και δύο 7” singles, όλα με Ελληνικές και Βρετανικές εταιρίες καθώς και έξι digital singles.

Έχουν συμμετάσχει ακόμα, σε Αμερικάνικες, Βρετανικές και Αυστραλιανές συλλογές, ενώ το τραγούδι τους “Kiss The Witch” ανέβηκε για δυο μήνες στα 10 πρώτα των Αγγλικών Gothic charts το 2011 ενώ το τραγούδι τους “Second Chance” παρέμεινε δύο εβδομάδες στο #1 του Αμερικάνικου CD Baby.

Στα τύμπανα του συγκροτήματος κάθεται ο Γιάννης Ψιμόπουλος ο οποίος έχει περάσει από τις τάξεις του θρυλικού, από την δεκαετία του 1980, συγκροτήματος, Not 2 Without 3.

Το μπάσο παίζει ο Μιχάλης Σεμερτζόγλου, πρώην μέλος των πολύ επιτυχημένων GAD, συνεργάτης του Κωνσταντίνου Βήτα των Stereo Nova αλλά και πολλών άλλων.

Στην κιθάρα βρίσκεται ο Παναγιώτης Αρσένης συνεργάτης, στο παρελθόν, του συγκροτήματος Τερμίτες αλλά και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενώ έχει δουλέψει με καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς όπως ο Μιχάλης Αρμάγος, ο Νίκος Τσιμπούκης, ο Χριστόφορος Κροκίδης κ.α.

Στο πρόγραμμά των New Zero God συμπεριλαμβάνονται τραγούδια κι από τις τρείς μπάντες στις οποίες συμμετείχε ο Πούγουνας καθώς και κάποιες αγαπημένες διασκευές.

Οι New Zero God στο web:

++

Οι Η3Q είναι ένα νέο τρίο που αντλεί επιρροές από jazz funk, jazz hop, neo soul, drum and bass για να δημιουργήσει ένα προσωπικό ήχο με δυνατά ρυθμικα σχήματα και έντονες ατμόσφαιρες.

Οι HidroLiq είναι οι:

Υinka : bass, vocals

Orestis Gravaris: drums

George Christopoulos: el guitar, vocals

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082291707951

https://www.instagram.com/hidroliq.h3q/

+ Το πρόγραμμα ξεκινά στις 22:00

+ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 euro

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version