GamesReviewsSengoku Dynasty Review

Sengoku Dynasty Review

-

Η ομάδα ανάπτυξης Superkami με τον εκδότη Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το survival game Sengoku Dynasty σε Early Access στο Steam. Φυσικά εμείς όταν ακούμε Early Access survival, δεν μπορούμε να μην το δοκιμάσουμε.

Review

Το Sengoku Dynasty είναι παιχνίδι επιβίωσης και διαχείρισης κοινότητας σε έναν πολύ μεγάλο ανοιχτό χάρτη προς εξερεύνηση. Ο σκοπός είναι να αναπτύξεις την κοινότητα σου αρκετά ώστε να επιβιώσετε όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, με αντίπαλο τις δύσκολες εποχές που έρχονται και όλους αυτούς που θέλουν να πάρουν ο, τι έχεις.

Εργαλεία σου σε αυτήν την αποστολή είναι τα πολύ βασικά, τσεκούρι και αξίνα, αλλά και οι ικανότητες των ανθρώπων της κοινότητας σου. Κάθε ένας από αυτούς έχει τις διάφορες ανάγκες του και απαιτήσεις από τον αρχηγό (εσένα), οπότε καλό θα ήταν να τους φέρεσαι σωστά. Εξοπλίσου με katana και τόξο και διάφορα όπλα για να σε βοηθήσουν στο κυνήγι και την άμυνα της κοινότητας σου.

Μέσα στην κοινότητα μπορείς να χτίσεις διάφορα κτίρια της φεουδαρχικής Ιαπωνίας του 16ου αιώνα, όπως ναούς, σπίτια, αχυρώνες και πύργους. Οι developers έχουν μελετήσει αρκετά την εποχή και διακρίνεται αυτό σε όλον τον κόσμο του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τα γραφικά του η Unreal Engine 5 χρησιμοποιείται πολύ σωστά και ταιριάζει γάντι για να αναδείξει την ομορφιά του περιβάλλοντος. Από θέμα επιδόσεων και σταθερότητας fps, είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, όμως σίγουρα θα βελτιωθούν πολλά πράγματα. Ας μην ξεχνάμε ότι το παίζουμε στην early access εκδοχή του.

Μάζεψε λοιπόν 3 φίλους, σε τοπικό coop, τον φίλο που του αρέσει να μαζεύει τόνους πρώτων υλών, τον φίλο που του αρέσει να διατάζει και να μιλάει σε NPCs και τον φίλο που όλα τα παιχνίδια είναι Call of Duty για αυτόν και θα ζήσετε φοβερές στιγμές.

Το παιχνίδι μας το προσέφερε για παρουσίαση ο ίδιος ο εκδότης, Toplitz Productions.

Μπορείτε να το βρείτε στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1702010/Sengoku_Dynasty/

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛ.
Το motto που ζω τη ζωη μου είναι, "γιατί να κάνεις σήμερα, αυτό που μπορείς να αναβάλλεις για αυριο;"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα