Home Games Gaming News Survivor: Castaway Island – Συνεργασία Microids με Banijay Brands

Survivor: Castaway Island – Συνεργασία Microids με Banijay Brands

0

Η Microids ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη Banijay Brands για την κυκλοφορία του video game Survivor: Castaway Island, που βασίζεται στο τηλεοπτικό προϊόν Survivor, που ανήκει στη Banijay.

Αφήστε ελεύθερο τον survivor που κρύβετε μέσα σας και ξεκινήστε την απόλυτη περιπέτεια! Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 ατρόμητους παίκτες και ακολουθήστε τη φυλή τους. Επιβιώστε στο άγριο τοπίο, δοκιμάστε τις δεξιότητές σας σε συναρπαστικές προκλήσεις και παίξτε το κοινωνικό παιχνίδι των συμμαχιών και της στρατηγικής. Σε αυτό το νέο παιχνίδι περιπέτειας, ζήστε τις συναρπαστικές στιγμές του Survivor σαν να ήσασταν παίκτης στην εκπομπή!

Το Survivor – Castaway Island, που αναπτύχθηκε από τη Magic Pockets, θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου 2023, σε Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω της Steam.

Σε συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ Microids και ALP, των παραγωγών του Survivor στη Γαλλία (γνωστό στη χώρα ως Koh Lanta), η συμφωνία με τη Banijay Brands ενισχύει το ήδη υπάρχων παιχνίδι, προσφέροντάς το στο παγκόσμιο κοινό.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με τη Banijay, έναν παγκόσμιο τηλεοπτικό ηγέτη και ισχυρό δημιουργό περιεχομένου. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την εμπειρία μας στην ανάπτυξη παιχνιδιών με τη δική τους εμπειρία στη δημιουργία κορυφαίας ψυχαγωγίας. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ξεχωριστή, αληθοφανή εμπειρία που επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση, στον συναγωνισμό και στην επιβίωση. Είναι συναρπαστικό που θα προσφέρουμε στους παίκτες και στα εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο μια συναρπαστική περιπέτεια που ανταποκρίνεται στην αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή», δήλωσε ο Stephane Longeard, CEO της Microids.

«Το Survivor είναι μια εμβληματική εκπομπή που είναι γνωστή και αγαπητή σε πλήθος κοινού σε όλο τον κόσμο. Με τις κορυφαίες ικανότητές της, η Microids είναι ένας σπουδαίος συνεργάτης για εμάς, ικανός να μεταμορφώσει το προϊόν και σε ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό παιχνίδι που αναπαριστά την εμπειρία του Survivor στο σπίτι», είπε ο Lex Scott, Commercial Director, Gaming & Gambling της Banijay Brands.

Το Survivor, μια εκπομπή της Banijay που δημιούργησε ο Charlie Parsons, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς reality εκπομπές σε όλο τον κόσμο. Αφού γιόρτασε τα 25 χρόνια της την περασμένη χρονιά (η εκπομπή προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1997 στη Σουηδία), ανακηρύχθηκε «Number 1 Best Reality Show of All Time» από το περιοδικό Variety. Συνολικά υπάρχουν 50 εκδόσεις και πάνω από 360 σεζόν σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα, ενώ η έκδοση του CBS στις ΗΠΑ μόλις ολοκλήρωσε την προβολή της 44ης σεζόν.

Τι είναι το Survivor: Castaway Island

Στο Survivor: Castaway Island, ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη πρόκληση επιβίωσης! Καθώς πλοηγείτε το επικίνδυνο περιβάλλον, θα χρειαστεί να εξαρτηθείτε από το ένστικτο της επιβίωσής σας και από τη στρατηγική σας για να παραμείνετε στο παιχνίδι. Κάθε απόφαση που παίρνετε θα είναι κρίσιμη για τη μοίρα σας. Είστε αρκετά πονηρός, στρατηγικός και αμείλικτος για να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας;

Στη διάρκεια της περιπέτειας, ψάξτε για πρώτες ύλες και δημιουργήστε συμμαχίες με άλλους ναυαγούς για να επιβιώσετε, αλλά να θυμάστε ότι η εμπιστοσύνη είναι δυσεύρετη στο Survivor. Επιλέξτε τους συμμάχους σας με προσοχή και προσέξτε τα νώτα σας για προδοσίες. Σε ομαδικές ή ατομικές δοκιμασίες, φτάστε στα όρια για να αποφύγετε να σας ψηφίσουν και να φύγετε από το νησί.

Μια λάθος κίνηση και η περιπέτεια τελειώνει. Κρίνεται η επιβίωσή σας και μόνο οι πιο ισχυροί θα φτάσουν στο τέλος. Έχετε αυτό που χρειάζεται για να είστε ο τελευταίος και να κερδίσετε τον τίτλο του Survivor;

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version